Πάτρα – Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου: Νέο «αίμα» με Ζούπα και Ρουμελιώτη για την προεδρία

Στην Πάτρα οι εκλογές διεξάγονται στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου 748 δικηγόροι έχουν δικαίωμα ψήφου. Η κατάσταση είναι διαμορφωμένη ως προς τον πρόεδρο, αφού υποψήφιοι για την θέση είναι ο Αθανάσιος Ζούπας και ο Αιμιλιανός Ρουμελιώτης.

Πάτρα - Εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου: Νέο «αίμα» με Ζούπα και Ρουμελιώτη για την προεδρία

Στην εκπνοή του Νοεμβρίου 44.856 δικηγόροι σε 63 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, προσέρχονται στις κάλπες σήμερα και αύριο, ενώ οι επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν 5 και 6 Δεκεμβρίου, εφόσον στον πρώτο γύρο δεν συγκεντρώσει κανένας υποψήφιος πρόεδρος το 50% συν ένα των ψήφων.

Στην Πάτρα οι εκλογές διεξάγονται στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου 748 δικηγόροι έχουν δικαίωμα ψήφου. Η κατάσταση είναι διαμορφωμένη ως προς τον πρόεδρο, αφού υποψήφιοι για την θέση είναι ο Αθανάσιος Ζούπας και ο Αιμιλιανός Ρουμελιώτης.

Το «δίπολο» ευνοεί τον νυν πρόεδρο Αθανάσιο Ζούπα, ο οποίος θεωρείται ως το μόνο φαβορί για την επανεκλογή από την πρώτη εκλογή.
Ετσι, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους 27 υποψηφίους του ενιαίου ψηφοδελτίου που διεκδικούν μια από τις 15 θέσεις του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς αυτές οι εκλογές διακρίνονται από μεγάλο βαθμό ανανέωσης. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι για το αξίωμα του συμβούλου του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών είναι οι εξής:

Αδαμόπουλος Θεοφάνης, Αντίοχος Ευστάθιος, Γαβριηλόπουλος Αθανάσιος, Γαλανόπουλος Βασίλειος, Γεωργιάδης Παναγιώτης, Δελδήμος Χρήστος, Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος, Δρούζας Χαράλαμπος, Κολλιόπουλος Παναγιώτης, Κουνινιώτη – Χρύσανθου Δήμητρα, Κρεμμύδας Κωνσταντίνος, Κωστάκος Κωνσταντίνος, Λέων Κωνσταντίνος, Μπότσαρης Δημήτριος, Νέγκα Μαριάνθη, Ντερέκης Πέτρος, Ξένος Αναστάσιος, Ξυδία Αγγελική, Παναγιωτοπούλου Αγγελική, Παπαναγιωτάκης Θεοφάνης (Φάνης), Παπουτσής Ερμόλαος (Ερμής), Σπηλιόπουλος Αναστάσιος, Στέφου Μαρία, Τζαβάρας Χρήστος, Τσιμά Ανθούλα (Ανθή), Τσούκαλης Κωνσταντίνος, Χαλκιόπουλος Γεώργιος.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Τ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, που ήταν υποψήφιος για την προεδρία στις εκλογές του 2017, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, παρατηρώντας ότι ο χαμηλός αριθμός τους, πρέπει να προβληματίσει.

«Η αποχή και η αδιαφορία ποτέ δεν ήταν λύση» αναφέρει, παραθέτοντας μια σειρα προβλημάτων όπου θεωρεί πως δεν έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις, εκφράζοντας την ελπίδα και την προσδοκία, το νέο ΔΣ, ανανεωμένο σε πρόσωπα, κατ’ ανάγκη να φέρει μια νέα πνοή.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ