Πάτρα: Επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπανδρέου
Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη προγραμμάτων απεξάρτησης κ. Ελευθερία Παππά, σχετικά με τον ρόλο του κέντρου υποστήριξης ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, το οποίο επιτελεί σπουδαίο έργο σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι βιώνουν διάφορες μορφές εξάρτησης.
Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα το ΚΕΘΕΑ -ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ Πάτρας.
Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη προγραμμάτων απεξάρτησης κ. Ελευθερία Παππά, σχετικά με τον ρόλο του κέντρου υποστήριξης ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, το οποίο επιτελεί σπουδαίο έργο σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι βιώνουν διάφορες μορφές εξάρτησης.
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την άποψη, ότι πρέπει να ενισχυθεί η αξία της πρόληψης και να δημιουργηθεί ένα συγκροτημένο πλαίσιο ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών στο ζήτημα της πρόληψης, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Τέλος, επισήμανε την ανάγκη να υποστηριχθεί μία ισχυρά στελεχωμένη δομή, που θα προσφέρει συνολικές υπηρεσίες απεξάρτησης, με στόχο την ουσιαστική επανένταξη των εξαρτημένων ατόμων στην κοινωνία αλλά και την επωφελή καθώς και ενεργή συμμετοχή τους στην πραγμάτωση όλων των δικαιωμάτων τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εκθεση Γλυπτικής στην Αχαΐα Κλάους υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
RayNeo: Τα νέα iO, GT και GT Max φέρνουν AI και προσωπικό cinema μπροστά στα μάτια
Σούκι Γουότερχαουζ: «Έκανα ένα nepo-baby» – Η δήλωση για την κόρη της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
