Πάτρα: Επίσκεψη των ΚΔΑΠ ΑμεΑ στον Άγιο Ανδρέα ΦΩΤΟ
Η Δράση συγκαταλέγεται στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών – ψυχαγωγικών επισκέψεων των ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Κοινωνικού Οργανισμού πάντα με γνώμονα την ισότιμη πρόσβαση, τις ίσες ευκαιρίες και την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία.
Οι ωφελούμενοι των δύο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» και «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ», με τα Mini Bus του ΚΟΔΗΠ, προσήλθαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, παραμονές του εορτασμού του πολιούχου, περιηγήθηκαν σε αυτόν και οι εκπαιδευτικοί των Κέντρων, που συνόδευσαν τα παιδιά, τους μίλησαν για την ιστορία του.

Στη συνέχεια οι ωφελούμενοι συνοδευόμενοι από το εκπαιδευτικό προσωπικό απόλαυσαν ένα ρόφημα σε παρακείμενη καφετέρια, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους και να περάσουν ένα όμορφο και διαφορετικό από τα άλλα εκπαιδευτικό πρωινό.
Οι υπεύθυνοι της Δομής ευχαριστούν το επιστημονικό προσωπικό των δύο ΚΔΑΠ ΑμεΑ για την οργάνωση, συνοδεία και φροντίδα των ωφελούμενων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Η Δράση συγκαταλέγεται στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών – ψυχαγωγικών επισκέψεων των ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Κοινωνικού Οργανισμού πάντα με γνώμονα την ισότιμη πρόσβαση, τις ίσες ευκαιρίες και την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Σάκης Αρσενίου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Τα παιδιά πήγαν στην «Δρακότρυπα» στο Βραχνί Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
