Πάτρα: Επίσκεψη του Γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 Γιάνη Βαρουφάκη στον Εμπορικό Σύλλογο – ΦΩΤΟ

Τι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης

ΠΑΤΡΑ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου επίσκεψη του Γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 κ. Γιάνη Βαρουφάκη με πολυπληθή ομάδα στελεχών του κόμματός του στα γραφεία του Συλλόγου μας. Στην φιλική και εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αναφέρθηκαν στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω της ενεργειακής κρίσης, της ακρίβειας, του ιδιωτικού χρέους, των Τραπεζικών πρακτικών, των πολιτικών υπέρ των ολίγων μεγάλων της αγοράς και της αποβιομηχανοποίησης – ερημοποίησης και υποβάθμισης της περιοχής.

ΠΑΤΡΑ

Ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε στην «απάτη» όπως είπε χαρακτηριστικά που έχει στηθεί στον τομέα της ενέργειας, στον αφελληνισμό του τραπεζικού συστήματος, στην πολιτική εξόντωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ότι από το Ταμείο Ανάκαμψης θα ωφεληθούν 300 το πολύ μεγαλοκαρχαρίες.

Στον κ. Βαρουφάκη παραδόθηκε Υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματα του Συλλόγου καθώς και το Λεύκωμα της Ιστορίας του Συλλόγου. Ο κ. Βαρουφάκης υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του Συλλόγου.

Εκτός του Προέδρου κ. Ζαφειρόπουλου στην συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιπρόεδροι κ. Ρώρος και Αγγελόπουλος, η Ταμίας κ. Διονυσάτου, ο Αν. Ταμίας κ. Λευκαδίτης, ο Ειδ. Γραμματέας κ. Σολωμός και το μέλος του ΔΣ κ. Ρούπας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments