Πάτρα: «Φουντωμένοι» ηλικιωμένοι πέφτουν θύματα γυναικών

Ο φόβος της συζυγικής γκρίνιας αποτρέπει αρκετούς ηλικιωμένους από το να προχωρήσουν σε καταγγελίες

Ρομά Ενδεικτικό το φωτογραφικό ντοκουμέντο, όπου νεαρή ρομά έχει «προσεγγίσει» Πατρινό, σε είσοδο πολυκατοικίας

Δίνει και παίρνει το «κόλπο», που εφαρμόζουν πια, γυναίκες ρομά, για να κλέβουν ηλικιωμένους, τους οποίους πρώτα φροντίζουν να… «ανάβουν» με σεξουαλικά καμώματα!

Στα «δίχτυα» ομάδας -ανήλικων μάλιστα κοριτσιών ρομά- έπεσε ένας 75χρονος, στην Πάτρα, εφαρμόζοντας τη μέθοδο της σεξουαλικής απασχόλησης, και καταφέρνοντας να του αρπάξουν 800 ευρώ. Τον άνδρα προσέγγισαν τέσσερα κορίτσια, στην πλατεία Γεωργίου, και άρχισαν να τον χαϊδεύουν, βάζοντας χέρι στην τσέπη του παντελονιού του, όπου είχε τα χρήματα.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και μετά από την περιπολία ανδρών του Β’ Τμήματος, εντοπίστηκε και συνελήφθη μια 14χρονη, ωστόσο το ποσό δεν εντοπίστηκε.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο το θύμα να είχε κάνει ακόμα και ανάληψη από τραπεζικό ΑΤΜ, κίνηση που αντελήφθησαν οι δράστιδες ρομά και αποφάσισαν να… του την «πέσουν».

Δεν είναι όμως η μόνη περίπτωση, αφού συχνά-πυκνά σημειώνονται τέτοιες κλοπές. Ενδεικτικό το φωτογραφικό ντοκουμέντο, όπου νεαρή ρομά έχει «προσεγγίσει» Πατρινό, σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Κορίνθου και του τάζει… απολαύσεις!

Σε άλλη περίπτωση, δύο ώριμες γυναίκες ρομά, κατάφεραν και παρέσυραν συνταξιούχο σε υπόγειο πολυκατοικίας της πλατείας Γεωργίου. Η μία τον… «τύλιξε» με τη φούστα της γύρω από τη μέση του και τον καλούσε να… την αγγίζει σε όποια σημεία ήθελε κι όπως εκείνος ήταν «ξαναμμένος», κατάφερε και του σούφρωσε το πορτοφόλι, για να τον αφήσει, φυσικά… στα κρύα του λουτρού.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στα Ψηλαλώνια, όταν μία 14χρονη ρομά κάλεσε ηλικιωμένο να πάνε σε… απόμερο σημείο(!). Εκείνος την ακολούθησε και ως «διά μαγείας» εξαφανίσθηκαν 100 ευρώ, που είχε στην τσέπη του. Δεν κατήγγειλε το γεγονός, αφού θεώρησε πως θα έμπλεκε, ίσως για σεξουαλική ασέλγεια σε ανήλικη!

Ακόμα ένα συμβάν καταγράφεται και σε υπόγειο του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, με ηλικιωμένο να δέχεται σεξουαλικά χάδια από Ρουμάνα ρομά και στη συνέχεια να διαπιστώνει πως έχει «κάνει φτερά» το πορτοφόλι του!

Στις πιο πολλές περιπτώσεις ηλικιωμένοι – θύματα γυναικών ρομά δεν καταγγέλλουν καν το γεγονός στην ΕΛΑΣ, φοβούμενοι μήπως έχουν τη γνωστή… «γκρίνια» από τη σύζυγό τους , ιδιαίτερα αν έχουν χάσει χρήματα από τις δαιμόνιες γυναίκες.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments