Πάτρα: Φόβος για μελλοντικές επιθέσεις μετά τα τρία συντονισμένα «χτυπήματα» σε Super Market

Οι επιθέσεις έγιναν λίγες ημέρες μετά το «ντου» αναρχικών σε super market  της οδού Αγίας Σοφίας, από το οποίο άρπαξαν είδη και τα μοίρασαν σε φτωχούς ανθρώπους που εκείνη την ώρα ψώνιζαν στην λαϊκή αγορά!

σούπερ μάρκετ

Ολα συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά και μάλιστα «συντονισμένα» από ομάδες αντιεξουσιαστών, που και στο παρελθόν έχουν δώσει «σημεία γραφής» για το τι θα ακολουθήσει σε σχέση με την ακρίβεια.

Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας «χτύπησαν» σε super market στην οδό Νοταρά, σε ένα στην Ελληνος Στρατιώτου και ακόμη ένα της οδού Σούδας, στο Ψαροφάι. Εσπασαν τζαμαρίες και τα έκαναν…«γυαλιά καρφιά»! Μάλιστα, στην περίπτωση της Νοταρά οι πέτρες πήραν και ένα γειτονικό Κομμωτήριο (του Μίλτου Στεφανάτου), καταστρέφοντας τη τζαμαρία του.

σούπερ μάρκετ

Οι επιθέσεις έγιναν λίγες ημέρες μετά το «ντου» αναρχικών στο super market «Αράπης» της οδού Αγίας Σοφίας, από το οποίο άρπαξαν είδη και τα μοίρασαν σε φτωχούς ανθρώπους που εκείνη την ώρα ψώνιζαν στην λαϊκή αγορά!

Η «τριπλή» επίθεση προβληματίζει την τοπική Αστυνομία και προκαλεί αγωνία σε διευθυντικά στελέχη των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, αφού φοβούνται για το αν επρόκειτο για κάποια πρώτα «προειδοποιητικά χτυπήματα» ή αν αυτά θα συνεχιστούν με κίνδυνο να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Την ευθύνη για τις επιθέσεις στα τρία σούπερ μάρκετ της Πάτρας με βαριοπούλες, ανέλαβε Οργάνωση που υπογράφει ως (Α)*. Η υπογραφή (Α)* είχε εξαφανιστεί από ανακοινώσεις που ανέβαιναν στον γνωστό αναρχικό ιστότοπο «indymedia», από το 2014, αλλά εντός του 2022 τα μέλη έχουν πυκνώσει την παρουσία τους.

Αναλυτικά, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Η ακρίβεια και το δυσβάσταχτο κόστος ζωής δεν έιναι “ουρανοκατέβατες” έννοιες που “έτυχε” να δημιουργηθούν από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις ανατιμήσεις που επιφέρει, όπως πλασάρει το ελληνικό κράτος ως αφήγημα. Αντιθέτως, είναι αποτέλεσμα μιας όλο και περισσότερο εντεινόμενης κρίσης. Μέσα σε αυτήν, και την ευκαιρία που παρουσιάζει στους κυρίαρχους του κόσμου, αναδιαμοιράζεται ο πλούτος. Το αποτέλεσμα στην καθημερινότητα, για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, είναι πιο βάναυσο από ποτέ. Ολοένα και περισσότερη φτωχοποίηση και εξαθλιωση, επιβολή εργασιακού μεσαίωνα και σύγχρονης σκλαβιάς».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments