Πάτρα: Φόβος σε νηπιαγωγείο – Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 4χρονη, με άμεση επέμβαση

Τα υπόλοιπα παιδάκια ακολουθήσουν ειδική φαρμακευτική αγωγή προληπτικά.

Πάτρα: Φόβος σε νηπιαγωγείο - Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε 4χρονη, με άμεση επέμβαση

Ανάστατοι είναι οι γονείς 40 νηπίων στην Πάτρα, καθώς στο σχολείο τους καταγράφηκε κρούσμα μηνιγγίτιδας σε ένα κοριτσάκι 4 ετών, που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Τα υπόλοιπα παιδάκια ακολουθήσουν ειδική φαρμακευτική αγωγή προληπτικά. Για το θέμα υπήρξε παρέμβαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, προκειμένου να εξασφαλιστούν όλες οι απαιτούμενες δόσεις για τα παιδιά και σε ανάρτησή του, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος αναφέρει:

«Επειδή μερικοί επιμένουν στην παραπληροφόρηση, τους αρέσει το ψέμα, η φωτογραφία αυτή αποδεικνύει τις άμεσες ενέργειες για την εξασφάλιση της χημείο-προφύλαξης για τα παιδάκια του δημοσίου νηπιαγωγείου που παρουσιάστηκε το κρούσμα βακτηριακής μηνιγγίτιδας. Σε μια μέρα μόλις μας πληροφόρησε ο ΕΟΔΥ εξασφαλίσαμε το rifadin για όλα τα παιδάκια. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μας στη δημόσια υγεία, για την άμεση ανταπόκριση και φυσικά την 6η ΥΠΕ, δηλαδή τον κύριο Καρβέλη, την κυρία Τσιάτα στο ΠΓΝΠ, τους νηπιαγωγούς και όλους όσοι άμεσα ανταποκρίθηκαν για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο πρόβλημα της αντιμετώπισης ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος.
Φυσικά άμεσα σπεύσαμε στο νηπιαγωγείο για την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου επιτηρώντας για την καθαριότητα των χώρων»

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments