Πάτρα – Φυλακές Αγ. Στεφάνου: Ικανοποίηση των εξωτερικών φρουρών για την επίλυση του προβλήματος μετακίνησης

Μετά από προσπάθειες Ένωσης Εξωτερικών Φρουρών όσο και της Ένωσης Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Πάτρας, το μόνιμο πρόβλημα μετακίνησης του προσωπικού  λύθηκε οριστικά.

Πάτρα - Φυλακές Αγ. Στεφάνου: Ικανοποίηση των εξωτερικών φρουρών για την επίλυση του προβλήματος μετακίνησης

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Κλειστού Καταστήματος Κράτησης Πατρών αναφέρονται τα εξής:

«Επιτέλους, έπειτα από πολλές προσπάθειες τόσο της Ένωσής μας  όσο και της Ένωσης Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Πάτρας, το μόνιμο πρόβλημα μετακίνησης του προσωπικού από και προς το Κατάστημα, λύθηκε οριστικά.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της Ένωσης   Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστήματος Κράτησης Πατρών στον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου Ελευθέριο και στον συμπολίτη μας Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κατσανιώτη Ανδρέα, για την προώθηση της ρύθμισης (άρθρο 89) η οποία ενσωματώθηκε στο Νόμο 4962/2022, ρύθμιση με την οποία ξεπεράστηκε οριστικά το πρόβλημα μετακίνησης του προσωπικού.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Φαρμάκη Νεκτάριο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μπονάνο Χαράλαμπο, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή μας στήριξαν εμπράκτως και προσπάθησαν πολύ από την πλευρά τους να δώσουν λύση.

Τους ευχόμαστε καλές επιτυχίες στο έργο τους».

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ