Πάτρα: Η δημοτική Αρχή στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης
Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη που απουσιάζει εκτός Πατρών, θα παραστεί στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, ανήμερα της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 και συγκεκριμένα στην Δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας και αμέσως μετά, στην παρέλαση.
Σήμερα το πρωί, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αυτεπιστασίας Κατερίνα Σίμου, κατέθεσε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, κατά την διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης των σχολείων της πόλης, με την συνοδεία της Δημοτικής Μπάντας και την συμμετοχή, φοιτητών και σπουδαστών.
Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος, ανέφερε: «Τιμάμε όλους εκείνους που έκαναν την Επανάσταση του 1821 και αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Εκείνους που πάλεψαν κόντρα στην σκλαβιά, για την ελευθερία τους. Το ίδιο κάνουν και σήμερα οι λαοί κι εμείς, είμαστε δίπλα τους. Δίπλα σε όσους αγωνίζονται για το δίκιο και την λευτεριά. Χρόνια πολλά σε όλους».
Αμέσως μετά, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της πλατείας Αγίου Γεωργίου, ενώ το απόγευμα στις 4.30, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Προγραμματισμού, Αποστόλης Αγγελής θα καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Ευαγγελία Μουμούρη για ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Έδωσα κι εγώ χρήματα
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
Το ZERO PARADES: Director’s Cut κυκλοφορεί σήμερα σε PS5, Xbox και Switch 2
