Πάτρα: Η παλιά Νομαρχία ζητά…ενοικιαστή

Χθες η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ανακοίνωση τη διενέργεια Ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του διώροφου διατηρητέου κτιρίου της πρώην Νομαρχίας, στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

nomarxia

Την προκήρυξη της διενέργειας Ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού Διαγωνισμού (e-auction), μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, ανακοίνωσε χθες η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ, για την εκμίσθωση του διώροφου διατηρητέου κτιρίου της πρώην Νομαρχίας, στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

Να σημειωθεί ότι, πρόκειται για την δεύτερη απόπειρα της ΕΤΑΔ για την εξεύρεση εκμισθωτή για το ακίνητο, καθώς ο πρώτος διαγωνισμός που είχε διενεργηθεί πριν από δύο χρόνια είχε αποβεί άγονος.

To ακίνητο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πατρέως και Καραϊσκάκη σε οικόπεδο εμβαδού 458,65τ.μ., αποτελούμενο από υπόγειο εμβαδού 226 τ.μ., ισόγειο εμβαδού 361 τ.μ και α’ όροφο εμβαδού 361 τ.μ. Ν. Αχαΐας. Η τιμή εκκίνησης για την εκμίσθωση του ακινήτου, είναι το ποσό των 36.000 ευρώ.

Το κτίριο παραμένει εδώ και χρόνια αναξιοποίητο και εγκαταλειμμένο, παρά την ανακαίνιση που του είχε γίνει, ενώ δεν προχώρησε και το ζήτημα της στέγασης σε αυτό του Μουσείου Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ, που θα ήταν μια λύση.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους κάθε Διαγωνισμού.

Η προθεσμία για την υποβολή του φακέλου με τα δικαιολογητικά συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίστηκε η Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 2 μ.μ. στα γραφεία της ΕΤΑΔ ΑΕ, Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ ΑΕ. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@e-publicrealestate.gr.

Το χαρτοφυλάκιο της ΕΤΑΔ στην Αχαΐα, περιλαμβάνει ένα ακόμα επαγγελματικό ακίνητο και συγκεκριμένα οικόπεδο εμβαδού σχεδόν δύο στρεμμάτων επί της οδού Ακρωτηρίου στη συνοικία Μακρυγιάννη στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

riganokampos
kafsonas 5
dendrullia
elekistra fotia