Πάτρα: Η «βιτρίνα» γέμισε με σκουπίδια – Διαμαρτυρία στην «Π» για την εικόνα στο καρνάγιο

Αναγνώστριες της εφημερίδας κάλεσαν στο τηλέφωνο για να καταγγείλουν ότι στο ύψος του Καρνάγιου υπάρχουν δεκάδες διάσπαρτα σκουπίδια που υποδηλώνουν ότι στην περιοχή διαμένουν σκηνίτες.

Πάτρα: Η «βιτρίνα» γέμισε με σκουπίδια - Διαμαρτυρία στην «Π» για την εικόνα στο καρνάγιο

Εντονα ήταν τα παράπονα που δέχθηκε η «Π» το πρωί της Κυριακής για την κατάσταση που επικρατούσε στην περιοχή της Γλυφάδας στην Πάτρα στο ύψος του Καρνάγιου λόγω των διάσπαρτων σκουπιδιών.

Αναγνώστριες της εφημερίδας κάλεσαν στο τηλέφωνο για να καταγγείλουν ότι στο ύψος του Καρνάγιου υπάρχουν δεκάδες διάσπαρτα σκουπίδια που υποδηλώνουν ότι στην περιοχή διαμένουν σκηνίτες. Μάλιστα, μας έστειλαν και φωτογραφικό υλικό ως πειστήριο της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή, ζητώντας μας να δημοσιεύσουμε το θέμα με την ελπίδα πως θα ακουστεί η φωνή τους.

Ακούσαμε να μας λένε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής μας γραμμής: «Στην είσοδο του τρίτου μεγαλύτερου Δήμου της Ελλάδας, που υποτίθεται ότι η πόλη μας προάγει τον πολιτισμό (έχοντας υπάρξει και πολιτιστική πρωτεύουσα) φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά αυτό κάνει. Είναι απαράδεκτο το να υπάρχει τέτοια ανοχή στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας», ενώ παράλληλα άφησε και μια αιχμή για τον δήμαρχο πως δεν βοηθάει για την βελτίωση της εικόνας της πόλης.

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες; Κλινοσκεπάσματα, καρέκλες, διάφορα σκουπίδια, παιδικά παιχνίδια και πολλά άλλα. Ολα αυτά στην παραλιακή πύλη εισόδου της Πάτρας που θα έπρεπε να αποτελεί την «καλή πλευρά» της πόλης.

Πάτρα: Η «βιτρίνα» γέμισε με σκουπίδια - Διαμαρτυρία στην «Π» για την εικόνα στο καρνάγιο Πάτρα: Η «βιτρίνα» γέμισε με σκουπίδια - Διαμαρτυρία στην «Π» για την εικόνα στο καρνάγιο Πάτρα: Η «βιτρίνα» γέμισε με σκουπίδια - Διαμαρτυρία στην «Π» για την εικόνα στο καρνάγιο Πάτρα: Η «βιτρίνα» γέμισε με σκουπίδια - Διαμαρτυρία στην «Π» για την εικόνα στο καρνάγιο Πάτρα: Η «βιτρίνα» γέμισε με σκουπίδια - Διαμαρτυρία στην «Π» για την εικόνα στο καρνάγιο

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ