Πάτρα: ΚΚΕ και ΚΝΕ είπαν «ΝΑΤΟ go home» – Κινητοποίηση στον βόρειο λιμένα ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο λιμάνι της Πάτρας, διαμαρτυρόμενοι για τον ελλιμενισμό ΝΑΤΟϊκών πλοίων

ΚΚΕ

Με ένα γιγαντοπανό που ανάρτησαν το πρωί, απέναντι από το λιμάνι της Πάτρας, οι Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, συνέχισαν τις δράσεις διαμαρτυρίας ενάντια στον ελλιμενισμό ΝΑΤΟϊκών πλοίων στο λιμάνι της πόλης.

Με μια δυναμική κινητοποίηση κάλεσαν τον λαό της Πάτρας σε ξεσηκωμό και να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στο πόλεμο. «Λαέ ξεσηκωμός! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο. Έξω το ΝΑΤΟ», ανάγραφε το σύνθημα του γιγαντοπανό που ήταν γραμμένο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Σε μια παράλληλη δράση με παρέμβαση στο λιμάνι οι ΚΟ Αχαΐας του ΚΚΕ, κρέμασαν επίσης ένα πανό στα κάγκελα, απέναντι από τα τα ΝΑΤΟϊκά πλοία που ανάγραφε, «Έξω το ΝΑΤΟ», «ΝΑΤΟ GO HOME».

Αμέσως μετά ακολούθησε πορεία στο λιμάνι, όπου αναρτήθηκε το γιγαντοπανό, με τα συνθήματα κατά της εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο και κατά του ΝΑΤΟ, να δονούν την ατμόσφαιρα.

H κινητοποίηση συνεχίστηκε με πορεία στους δρόμους της πόλης. Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ απηύθυναν κάλεσμα μαζικής – μαχητικής συμμετοχής στην συγκέντρωση που έχει εξαγγείλει η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας την Δευτέρα 17 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

ΚΚΕ

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ