Πάτρα: Μαθήτριες και μαθητές από το Λύκειο Αλιάρτου Βοιωτίας συναντήθηκαν με τον Κώστα Πελετίδη
Ο Δήμαρχος τους μίλησε για την ιστορία της πόλης, του νεοκλασικού κτιρίου, που στεγάζει το Δημαρχείο, συζήτησαν όμως και για τα μείζονα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και τους νέους της χώρας μας.
Μαθητές και μαθήτριες της Β’ τάξης του Λυκείου Αλιάρτου Βοιωτίας, πραγματοποίησαν σήμερα, μαζί με καθηγητές τους, επίσκεψη στο Δημαρχείο και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο.

Ο Δήμαρχος τους μίλησε για την ιστορία της πόλης, του νεοκλασικού κτιρίου, που στεγάζει το Δημαρχείο, συζήτησαν όμως και για τα μείζονα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και τους νέους της χώρας μας.

Τα παιδιά και οι καθηγητές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την επίσκεψη στην πόλη μας, ενώ στο τέλος της συνάντησης, αντηλλάγησαν και αναμνηστικά δώρα.

Στη συνέχεια οι μαθητές με τους καθηγητές τους, επισκέφθηκαν το ιστορικό καταφύγιο της Πάτρας, κάτω από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Το Αίγιο στο επίκεντρο του Πολιτισμού και του Τουρισμού
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ζώδια Σεπτέμβριος 2026: Προβλέψεις για σχέσεις, χρήματα & αλλαγές!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
