Πάτρα: Με ταχύ ρυθμό η κατασκευή νέου κτιρίου της μονάδας σπαστικών

Σύσκεψη για την λειτουργία του νέου κτιρίου της μονάδας σπαστικών πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα.

Πάτρα: Με ταχύ ρυθμό η κατασκευή νέου κτιρίου της μονάδας σπαστικών

Ένα έργο κοινωνικής πνοής που καρκινοβατεί για αρκετά χρόνια , η κατασκευή του κτιρίου της μονάδας σπαστικών, εξετάστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου.

Αποφασίστηκε σε πλήρη συνεργασία και αρμονία κινήσεων και με συντονισμό των ενεργειών να επιτευχθεί η διαδικασία παράδοσης, ενώ παράλληλα να υπερπηδηθεί κάθε γραφειοκρατικό εμπόδιο.

Η κάθε εμπλεκόμενη υπηρεσία θα αναλάβει το μερίδιο της ευθύνης της που της αναλογεί με σκοπό την περαίωση σε λογικό χρόνο οποιασδήποτε διαδικασίας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η μεταφορά και η λειτουργική ενεργοποίηση του κτιρίου.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Άλκηστις Σταθοπούλου, και ο Παύλος Παπαγεωργόπουλος επίσης εκ μέρους της Ειδικής Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΔΕ, ο Διοικητής Καραμανδανείου Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών Παύλος Αθανασόπουλος, η Διευθύντρια Διοικητικής- Οικονομικής Υπηρεσίας Καραμανδανείου Κωνσταντίνα Σιάμου, και η  Προϊσταμένη Τμήματος  Προμηθειών Π.Δ.Ε Μαρία Διαμαντοπούλου.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ