Πάτρα: Μετατίθονται για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου τα εγκαίνια της έκθεσης Αφίσας στα Παλαιά Σφαγεία
Η έκθεση περιλαμβάνει αφίσες από το Καρναβάλι των Μικρών, το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού και κεντρικές αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού της περιόδου 1997-2007 και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκθέσεων των Παλαιών Σφαγείων.
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 11.30πμ, κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης της Καρναβαλούπολης στα Παλαιά Σφαγεία, μετατίθενται τα εγκαίνια της έκθεσης Αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού, που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.
Η έκθεση περιλαμβάνει αφίσες από το Καρναβάλι των Μικρών, το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού και κεντρικές αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού της περιόδου 1997-2007 και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκθέσεων των Παλαιών Σφαγείων.
Συνοδεύεται από το μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα «Η Τέχνη της Αφίσας» που πραγματοποιείται στην αίθουσα εργαστηρίων των Παλαιών Σφαγείων, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Καρναβαλουπόλεων.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 9.00-15.00, καθώς και στη διάρκεια των Καρναβαλουπόλεων στα Παλαιά Σφαγεία.
Είσοδος δωρεάν.
Κύριος υποστηρικτής: ΠΔΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το «αθώο» συμπλήρωμα που μπορεί να βλάψει το συκώτι
IRIS²: Το ευρωπαϊκό δορυφικό δίκτυο που δεν θέλει να μοιάσει στο Starlink
Λαϊκή βραδιά στην Κλειτορία Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Το X πληρώνει πλέον μόνο για πρωτότυπο περιεχόμενο και με δυο προυποθέσεις
Η οικογένεια του Αστέρα Τεμένης για τον Δημήτρη Μητρόπουλο
Frozen yogurt ή παγωτό; Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό
Η θύρα USB C του κινητού σου κάνει πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεσαι
