Πάτρα: Μηνύσεις από τον Θανάση Νταβλούρο για «σχέση» με την οικογένεια Δασκαλάκη

Νομικά κινείται ο πρώην Διοικητής Ασφάλειας Πατρών Θανάσης Νταβλούρος για την εμπλοκή του ιδίου και της συζύγου του στην υποθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υποβάλλει ο πρώην βουλευτής Αχαϊας και πρώην Διοικητής Ασφαλείας Πατρών Θανάσης Νταβλούρος με αφορμή το ότι κάποιες αθηναϊκές εκπομπές αλλά και «σύσσωμο» το twitter (και λιγότερο το facebook) τον ενέπλεξαν στην υπόθεση Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, διαδίδοντας πως είναι θείος… του πρώτου!

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η έρευνα δείχνει να γκούγκλαρε… κεταμίνη

Μάλιστα στο twiiter κυκλοφορούσαν και φωτογραφίες του με την λεζάντα «ο μπάρμπας», ενώ κάποιοι βρήκαν φωτογραφίες του με την σύζυγό του Ελένη και τους εμφάνιζαν ως «αδέλφια Νταβλούρου» που είναι οι θείοι του Μάνου Δασκαλάκη. Την σύζυγο του πρώην βουλευτή «ανακάτεψαν» επειδή όντως η γιαγιά του Μάνου Δασκαλάκη λέγεται Ελένη Νταβλούρου. Καμία σχέση όμως με τον βουλευτή. Πρόκειται για ξαδέλφια της οικογένειας Νταβλούρου – ιδιοκτητών της γνωστής ταβέρνας και πολύ μακρινά ξαδέλφια του Θανάση Νταβλούρου (ούτε καν τρίτα).

Πάτρα: To πανάκι της Ιριδας «μιλά» και για τους τρεις θανάτους 

Μάλιστα όπως δήλωσε ο βουλευτής δεν γνώριζε καν την οικογένεια Δασκαλάκη και δεν είχε καμία επαφή μαζί τους. Πληροφορήθηκε την πολύ μακρινή συγγένεια από την πλευρά της… γιαγιάς του Μάνου, όταν αποκαλύφθηκε η τραγωδία με τα τρία κορίτσια. Ο κ. Νταβλούρος δήλωσε πως δεν αφήνει μύγα στο σπαθί του και από την στιγμή που κάποιοι θίγουν την οικογένειά του και εμπλέκουν ακόμη και την σύζυγό του η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα,  ακόμη και την περίοδο που ήταν βουλευτής, είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας… θα καθίσει στο εδώλιο όσους τον λοιδόρησαν και τον συκοφάντησαν!

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ασθενοφόρο
ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ
κάνναβη
ΠΑΤΡΑ