Ρούλα Πισπιρίγκου: Η έρευνα δείχνει να γκούγκλαρε… κεταμίνη

Τα ευρήματα των διωκτικών αρχών για τα ψηφιακά «ίχνη» θανατηφόρων ουσιών, της Ρούλας Πισπιρίγκου, που δείχνουν την ένοχη ουσία των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

Πισπιρίγκου

Ανθρακας φαίνεται πως αποδεικνύονται τα ευρήματα των διωκτικών αρχών σχετικά με τα ψηφιακά «ίχνη» σε σελίδες με θανατηφόρες ουσίες της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας, μετά και τον εντοπισμό της κεταμίνης στις τοξικολογικές εξετάσεις της πρωτότοκης κόρης της.

ΗΧΗΤΙΚΟ η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην «Π» μέσα από τη φυλακή

«ΣΑΡΩΜΑ»
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της εφημερίδας «Πελοπόννησος», τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού ηλεκτρονικού απορρήτου σε ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ) και κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης και κατασχέθηκαν από την Ασφάλεια Πατρών και εστάλησαν για διερεύνηση «υπόπτων» διαδρομών στην Αθήνα, «έδειξαν» τις συγκεκριμένες διαδικτυακές αναζητήσεις, όμως αυτές τοποθετούνται χρονικά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης.

Πάτρα: To πανάκι της Ιριδας «μιλά» και για τους τρεις θανάτους 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Η Ρούλα Πιπισπιρίγκου έμπαινε στη διαδικασία να ψάξει στη google για να πληροφορηθεί για κάθε τί που άκουγε στην τηλεόραση ή διάβαζε στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και αφορούσε σε πιθανές ουσίες και σκευάσματα που θα μπορούσαν να επιφέρουν τον θάνατο στην 9χρονη.

Πάτρα: Μηνύσεις από τον Θανάση Νταβλούρο για «σχέση» με την οικογένεια Δασκαλάκη

ΑΓΟΡΑ
Το τελευταίο γκουγκλάρισμά της εντοπίζεται στις 30 Μαρτίου λίγο πριν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών Αττικής την μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ. Αναζητούσε να μάθει «τι είναι η κεταμίνη», καθώς τότε είχε «σκάσει» η είδηση πως στην Τζωρτζίνα βρέθηκε η θανατηφόρα ουσία. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει προβεί σε αγορά μέσω διαδικτύου, αφορά όμως σε φαρμακευτικά σκευάσματα και συγκεκριμένα σε λιποδιαλύτες. Από τις 8 συσκευές κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν στο ισόγειο του τριώροφου επί της οδού Μπιζανίου, στην Πάτρα, μόνο η μία είναι λειτουργική και πρόκειται για κινητό τελευταίας τεχνολογίας (smartphone).

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επαιρνε τη σύνταξη της σπιτονοικοκυράς και μετά θάνατον;

Δεν έγινε το τρισάγιο της Μαλένας 
Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν χθες 13 Απριλίου, από την ημέρα που το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, η 3,5 ετών Μαλένα, έφυγε από τη ζωή και επρόκειτο να τελεστεί τρισάγιο. Αυτό όμως δεν συνέβη καθώς όταν στο νεκροταφείο έφθασε η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου, αντίκρισαν συγκεντρωμένους δημοσιογράφους και κάμερες. Η οικογένεια σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δημοσίευσε το pelop.gr, δεν κατέβηκε από του αυτοκίνητο, παίρνοντας την απόφαση να αποχωρήσουν και να αναβάλλουν την τέλεση του τρισάγιου, το οποίο θα προγραμματιστεί σε χρόνο που θα διασφαλίζει την ιδιωτικότητα της στιγμής.