Πάτρα: Νέες επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στο Πανεπιστήμιο – Τι δήλωσε ο Χρ. Μπούρας

Δύο νέα περιστατικά αποκάλυψε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πάτρα: Νέες επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στο Πανεπιστήμιο - Τι δήλωσε ο Χρ. Μπούρας

Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου σημειώθηκε σε ένα 24ωρο, αυτή τη φορά σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφέρει ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας.

«Η επίθεση έγινε σε φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων στον κεντρικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης. Οι φύλακες κάλεσαν τον πατέρα του παιδιού και πήγαν στο νοσοκομείο. Την Τρίτη τον περιμένω να καταθέσει ενυπόγραφη καταγγελία» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook, o πρύτανης και υπενθυμίζει ότι έχει στείλει επιστολές, ενυπόγραφες καταγγελίες, τόσο στον Δήμο Πατρέων, όσο και στον Εισαγγελέα και συμπληρώνει τα εξής: «Τη σιωπή των αρμοδίων φορέων την εκλαμβάνω ως ενοχή. Προσωπικά κάνω έκκληση να παρέμβουν έστω και τώρα, πριν έχουμε κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Όσοι αμφισβητούν τα λεγόμενα του Πρύτανη να έρθουν στο γραφείο να πάρουν τις 75 επιστολές, με τις οποίες καταγγέλονται ενυπόγραφα οι επιθέσεις και τις οποίες έχω καταθέσει, τόσο στον Δήμο Πατρέων, όσο και στον Εισαγγελέα».

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Το απόγευμα της Παρασκευής ο πρύτανης έγραψε ξανά ότι αδέσποτα ζώα συντροφιάς, στη Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο, επιτέθηκαν σε φύλακα που είχε υπηρεσία. Χρειάσθηκε να μεταφερθεί στο ΠΠΝΠ για να τύχει ιατρικής φροντίδας. Του δόθηκε αγωγή αντιβίωσης και θα κάνει αντιτετανικό ορό.
Μάλιστα, ο κ. Μπούρας κάνει γνωστό ότι το Πανεπιστήμιο έχει παραδώσει στον Δήμο Πατρέων Διδακτορική Διατριβή με θέμα «Διερεύνηση ολοκληρωμένης διαχείρισης αδέσποτων σκύλων από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης: ανάλυση για τη διαμόρφωση προτύπου διαχείρισης», ελπίζοντας στην άμεση αξιοποίηση της.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments