Πάτρα: Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος γιόρτασε τον Άγιο Δονάτο – ΦΩΤΟ
Ο Πανηγυρικός της ημέρας για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου ανεγνώσθη από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κ. Χάιδα Σπυρίδωνα.
Την Κυριακή, 15 Μαΐου, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών εόρτασε τον Άγιο Δονάτο, Προστάτη της Θεσπρωτίας, στον φιλόξενο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών με θρησκευτική ευλάβεια τελώντας παράλληλα δοξολογία και αρτοκλασία. Για τις ανάγκες του εορτασμού μεταφέρθηκε από τις Μυροφόρες Εγλυκάδας η εικόνα του Αγίου Δονάτου, δωρεά της Αρετής Καραμπίνα -Χασαποπούλου στην μνήμη του ανδρός της Δονάτου Καραμπίνα για τον οποίο η οικογένεια τέλεσε και μνημόσυνο.

Ο Πανηγυρικός της ημέρας για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου ανεγνώσθη από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κ. Χάιδα Σπυρίδωνα.
Στον εορτασμό παρευρέθηκε πλήθος πιστών, το ΔΣ του Πανηπειρωτικού καθώς και μέλη του Συλλόγου. Μετά το πέρας του εκκλησιασμού προσφέρθηκε από τον ιερέα του Ναού, πατέρα Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, καφές και κεράσματα τόσο στο ΔΣ όσο και στα μέλη του Πανηπειρωτικού.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να γλιτώσετε από τα κουνούπια το καλοκαίρι: Η Νο1 κίνηση
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Το κόλπο των 5 λεπτών στο μπαλκόνι που θα σε σώσει από τα κουνούπια αυτό το καλοκαίρι
«Αυτό το φαγητό σας βοηθά να παραμείνετε νέοι», λέει ειδικός
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
