Πάτρα: Ο Παύλος Σκούρας και επίσημα πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «Π»

Σκούρας

Η επιβεβαίωση του πρόσφατου ρεπορτάζ της «Π» για αλλαγή ηγεσίας στην ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας ήρθε σήμερα με ανακοίνωση του Δήμου. Ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Σκούρας παίρνει τη σκυτάλη από την Ηρα Κουρή, η οποία αναλαμβάνει τον συντονισμό των πολιτιστικών δομών της πόλης. Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΠ αναλαμβάνει ο Κώστας Δραγώτης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τέλος η Κουρή από το Καρναβάλι – Ο Παύλος Σκούρας αναλαμβάνει πρόεδρος στον Οργανισμό

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρει:

Η Λαϊκή Συσπείρωση, συνεχίζει να βρίσκεται στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας για τρίτη συνεχόμενη θητεία, έχοντας την εμπιστοσύνη του πατραϊκού λαού. Με βάση την εμπειρία που έχει αποκτηθεί ως τώρα και τις αυξημένες απαιτήσεις, προκύπτουν νέες, μεγαλύτερες ανάγκες.

Προκύπτει ως ανάγκη ο κοινός συντονισμός των πολιτιστικών δομών της πόλης μας (Αντιδημαρχία Πολιτισμού, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας), στην κατεύθυνση εναιοποίησης και αναβάθμισης της δραστηριότητάς τους.

Σ’ αυτή τη βάση, Σύμβουλος Δημάρχου, υπεύθυνη για τον συντονισμό των πολιτιστικών δομών αναλαμβάνει η μέχρι σήμερα Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή, νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας θα αναλάβει ο δημοτικός σύμβουλος, Παύλος Σκούρας και Αντιπρόεδρος ο Κώστας Δραγώτης.

Σκούρας

Ηρα Κουρή

Σκούρας

Κώστας Δραγώτης