Πάτρα: Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» απαντάει στον Αλέξη Κούγια για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» Θεόδωρος Γιάνναρος, απαντά στον Αλέξη Κούγια που δήλωσε ότι διοικητής νοσοκομείου της Αθήνας τον προσέγγισε για να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» Θεόδωρος Γιάνναρος, μιλάει για το τηλεφώνημα στον Μάνο Δασκαλάκη και τα όσα συμβούλεψε τον ίδιο και την Ρούλα Πισπιρίγκου να κάνουν, στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα…

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς» Θεόδωρος Γιάνναρος, απαντά με δήλωσή του στον ΑΝΤ1 στον Αλέξη Κούγια που δήλωσε ότι διοικητής νοσοκομείου της Αθήνας τον προσέγγισε για να αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Αλέξης Κούγιας δεν τον κατονόμασε, ωστόσο, ο ίδιος θέλησε να μιλήσει προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Διαψεύδει ότι ο εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση και μιλά για αστειότητες και κακοήθειες. Παραδέχεται ότι είχε επικοινωνία με τον Μάνο Δασκαλάκη. Του έστειλε ένα συλλυπητήριο μήνυμα, υπήρχε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και του συνέστησε αρχικά τον Απόστολο Λύτρα και να κάνουν γονιδιακό έλεγχο. Όπως λέει ο κ. Γιάνναρος στην επικοινωνία που είχε με «Το Πρωινό» σε καμία περίπτωση δεν είχε κάποια εμπλοκή, δηλαδή να συστήσει τον κ. Κούγια στην οικογένεια.

«Εγώ δεν αρνήθηκα ποτέ ότι μίλησα με τον Μάνο Δασκαλάκη. Εγώ το μόνο που έκανα είναι ότι του σύστησα τον Λύτρα για να τον βοηθήσει να βρει την αλήθεια. Με ρώτησε για γενετική, για τεστ και τα λοιπά που και εκεί δεν μπορούσα να τον βοηθήσω, γιατί εγώ δεν κάνω πια αυτά τα τεστ, δεν είμαι πια στον χώρο αυτόν τον συγκεκριμένο. Οπότε δεν έχω καμία άλλη σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ένα απλό συλλυπητήρια του είπα, σαν πατέρας που έχει χάσει τον γιο του. Είναι ένα αισχρό θέμα που δημιούργησε κάποιος – για δικούς του λόγους – και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα τελειώσει. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, γιατί βασικά είναι κάτι το οποίο ποσώς με ενδιαφέρει. Το αν κάποιος θα πάει φυλακή ή δεν θα πάει φυλακή. Εγώ την άποψή μου έχω πει μόνο, την επιστημονική, τίποτε άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάνναρος.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop