Πάτρα: Οι δομές του ΚΟΔΗΠ έκοψαν την πίτα τους – ΦΩΤΟ

Ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ τόνισε πώς η Δημοτική Αρχή είναι, όπως έκανε πάντα, στο πλευρό των εργαζομένων και θα αγωνίζεται μαζί τους για μόνιμη εργασία με δικαιώματα

Πάτρα: Οι δομές του ΚΟΔΗΠ έκοψαν την πίτα τους - ΦΩΤΟ

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Κοινότητας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, της δομής Συσσιτίων και του Συμβουλευτικού Κέντρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης.

Πάτρα: Οι δομές του ΚΟΔΗΠ έκοψαν την πίτα τους - ΦΩΤΟ

Ο Θ. Τουλγαρίδης, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, ευχήθηκε ο ίδιος για το νέο έτος και συνεχάρη εργαζόμενους για το δύσκολο κι ευαίσθητο έργο της υποστήριξης χιλιάδων ευάλωτων συμπολιτών, το οποίο επιτελούν.

Πάτρα: Οι δομές του ΚΟΔΗΠ έκοψαν την πίτα τους - ΦΩΤΟ

Ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ τόνισε πώς η Δημοτική Αρχή είναι, όπως έκανε πάντα, στο πλευρό των εργαζομένων και θα αγωνίζεται μαζί τους για μόνιμη εργασία με δικαιώματα και για τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, των συμβασιούχων που εργάζονται επί σειρά ετών στον Κοινωνικό Οργανισμό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, Πέτρος Ψωμάς και Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού και δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Πελεκούδας.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments