Πάτρα- Πανικός σε γάμο: Χόρευε και διασκέδαζε με κορονοϊό ο αδελφός του γαμπρού

Ο αδελφός του γαμπρού δεν λογάριασε… από κορονοϊό, χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους!

Πάτρα- Πανικός σε γάμο: Χόρευε και διασκέδαζε με κορονοϊό ο αδελφός του γαμπρού

Η γαμήλια τελετή έγινε στην Πάτρα και το γλέντι σε παραλιακό κατάστημα. Γύρω στους 150 οι προσκεκλημένοι, οι οποίοι φυσικά αγνοούσαν πως ο αδελφός του γαμπρού είχε covid 19.

«Ηταν ασυμπτωματικός αλλά χόρευε χωρίς μάσκα και τους αγκάλιαζε όλους» δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» γυναίκα που είχε πάει στον γάμο… χωρίς να γνωρίζει φυσικά τι συνέβαινε με τον αδελφό του γαμπρού. Οταν το έμαθε, τόσο η ίδια όσοι και κάποιοι εκ των προσκεκλημένων… έγιναν «καπνός»!

Θα πρέπει να τονιστεί πως στην εκκλησία και κατά τη διάρκεια της μετακίνησης με αυτοκίνητα, άπαντες φορούσαν μάσκες! Ακόμη και η νύφη! Και φυσικά και ο ασθενής με covid… αδελφός του γαμπρού. Ομως όταν το γλέντι ξεκίνησε… όλοι τις πέταξαν! Και ο χορός… καλά κρατούσε! Με τον αδελφό του γαμπρού να μην λογαριάζει… από κορονοϊό, αλλά ταυτόχρονα να μην υπολογίζει και τους δίπλα του. Λες και είχε «τσεκάρει» πως… δεν κολλάει. Απομένει να δούμε στην πράξη τι έχει συμβεί και ευχόμαστε να μην κόλλησαν οι μισοί προσκεκλημένοι! Γιατί σίγουρα τότε, αυτός ο γάμος (ελέω αδελφού γαμπρού) θα τους μείνει αξέχαστος!

Να τονίσουμε πως το παραλιακό κατάστημα είναι κοντά στην Πάτρα, στον βόρειο τομέα της πόλης και πάντα λαμβάνει μέτρα ασφαλείας και τηρεί το πρωτόκολλο αλλά φυσικά δεν θα μπορούσε να κάνει μοριακό τεστ σε κάθε καλεσμένο, πόσω μάλλον στον αδελφό του γαμπρού.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ
1 year πριν

Μα πως χόρευαν,ενώ απαγορεύεται η μουσική;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ