Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ορθογηριατρική» του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Ηλία Παναγιωτόπουλου – ΦΩΤΟ

Η παρουσίαση έγινε σε  συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο.

Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ορθογηριατρική» του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Ηλία Παναγιωτόπουλου - ΦΩΤΟ

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Παναγιωτόπουλου Ηλία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο.

Μετά τον χαιρετισμό του Πρύτανη κ. Χρήστου Μπούρα και της εκπροσώπου της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας κας. Μαρίας Σταθοπούλου, ο κ. Καθηγητής αναφέρθηκε στο βιβλίο που παρουσιάστηκε με τίτλο “Ορθογηριατρική”, στο πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού καθώς και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στον τομέα των καταγμάτων οι πολίτες της τρίτης ηλικίας.

Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ορθογηριατρική» του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Ηλία Παναγιωτόπουλου - ΦΩΤΟ Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ορθογηριατρική» του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Ηλία Παναγιωτόπουλου - ΦΩΤΟ Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ορθογηριατρική» του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Ηλία Παναγιωτόπουλου - ΦΩΤΟ

Ο κ. Γεώργιος Δρόσος, πρόεδρος του FFN Greece (Ελληνικό Δίκτυο Καταγμάτων Ευθραυστότητας), απηύθυνε χαιρετισμό προς το κοινό μέσω βιντεοσκοπημένης ομιλίας αναφερόμενος στην ιστορία και στους στόχους του Δικτύου. Ο κ.Μπονάνος εύγλωττα και εμπεριστατωμένα αναφέρθηκε στο Ελληνικό γίγνεσθαι που αφορά στην κατάσταση των δομών και την αντιμετώπιση των ασθενών μετά τα χειρουργεία, ενώ η κα. Μαστοράκου έκανε αναφορά σε κρίσιμα και καινοτόμα ζητήματα που πραγματεύεται το εν λόγω βιβλίο.

Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ορθογηριατρική» του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Ηλία Παναγιωτόπουλου - ΦΩΤΟ Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ορθογηριατρική» του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Ηλία Παναγιωτόπουλου - ΦΩΤΟ

Η προσέλευση των ενδιαφερομένων ήταν πέραν του αναμενόμενου και παρευρέθηκαν σημαντικοί τοπικοί παράγοντες στον τομέα της υγείας καθώς και ιατροί, νοσηλευτές και άλλοι επαγγελματίες υγείας που εμπλέκονται στη φροντίδα των ηλικιωμένων καταγματιών. Παράλληλα, διεξήχθη μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, υπό τον συντονισμό της δημοσιογράφου της εφημερίδας «Πελοπόννησος» κ. Μαρίας Παπαγιαννακοπούλου.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ