Πάτρα: Πένθος για τον Περικλή Νταβλούρο, “έφυγε” η μητέρα του – Συλλυπητήρια του Κ. Πελετίδη
Με λόγια συγκίνησης ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της μητέρας του καθηγητή Καρδιολογίας Περικλή Νταβλούρου, απευθύνοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Περικλή Νταβλούρο, καθώς και σε όλη την οικογένειά του, για την απώλεια της μητέρας του, Αναστασίας Νταβλούρου.
Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος τονίζει τη συμπαράστασή του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εκφράζοντας τη θλίψη του για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου και τη συμπόνοια του προς τους οικείους της εκλιπούσας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το AI προκαλεί σεισμό στη λογοτεχνία με ένα από τα best sellers της χρονιάς
Υψηλές δόσεις βιταμίνης C και καρκίνος: Τι αποκαλύπτει η νέα μεγάλη κλινική μελέτη
«Μνήμες αντίστασης και αγώνα» από τον Δήμος της Πάτρας ΦΩΤΟ
AI drift: Τι συμβαίνει όταν αφήνουμε την τεχνητή νοημοσύνη να κάνει όλο και περισσότερα για εμάς
Μαγνητικό πεδίο Γης: Πώς η αποκωδικοποίησή του μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ
