Πάτρα: Περιοδεία ΠΑΣΟΚ Αχαΐας στον Άγιο Βασίλειο – Τις βασικές προτάσεις του προγράμματος παρουσίασε ο Νίκος Μήλης
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος, κάνοντας λόγο για το πολιτικό δίλημμα των επόμενων εθνικών εκλογών.
Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής παρουσίασε ο Νίκος Μήλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην κοινότητα Αγίου Βασιλείου.
Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Μήλης ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο διακυβέρνησης για τη χώρα.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πολιτικό διακύβευμα των επόμενων εθνικών εκλογών, εκτιμώντας ότι οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ της συνέχισης της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής και της προοπτικής πολιτικής αλλαγής, μέσω της πρότασης που καταθέτει το ΠΑΣΟΚ.
Όπως ανέφερε, στόχος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι να εκφράσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των μη προνομιούχων πολιτών της σύγχρονης εποχής, παρουσιάζοντας συγκεκριμένες προτάσεις για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τα data centers θα χτίζονται δίπλα σας χωρίς να σας το πει κανείς
Το λάθος στη χρήση κλιματιστικών που ρίχνει κατακόρυφα, έως και 50%, την απόδοσή τους και αυξάνει τον λογαριασμό
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Η Google θάβει ακόμη βαθύτερα τα αποτελέσματα αναζήτησης
Από τη μαύρη σοκολάτα στα μαύρα φασόλια: Οι 10 φυσικές τροφές που είναι φουλ σε Μαγνήσιο
