Πάτρα: Πλημμύρισε η Ακρωτηρίου από τα βουλωμένα φρεάτια ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
Προβλήματα δημιουργήθηκαν στην κυκλοφορία με τους οδηγούν να εξασκούν και να εξαντλούν την υπομονή τους.
Σε ποτάμι μετατράπηκε η οδός Ακρωτηρίου στην Πάτρα, σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου. Όχι, δεν έφταιγε η βροχή που έπεφτε, αλλά το γεγονός ότι πλημμύρισαν τα φρεάτια στην οδό, με αποτέλεσμα λύματα μαζί με νερό να βγουν στον δρόμο.

Σε μία ήδη επιβαρυμένη από κυκλοφορία οδό, το συγκεκριμένο γεγονός δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα, με τους οδηγούς να αναγκάζονται να μετατράπονται σε… ιστιοπλόους στο κέντρο της πόλης.

Νερά και λύματα μάλιστα ενώθηκαν με την αφρικανική σκόνη που είχε “καθίσει” στον δρόμο και η κατάσταση ήταν απελπιστική. Η κυκλοφορία γινόταν με μεγάλη δυσκολία και οι οδηγοί έπρεπε να εξασκήσουν και να εξαντλήσουν την υπομονή τους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και το βίντεο που σας παρουσιάζει το pelop.gr.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
Έχετε Galaxy SmartTag3; Δείτε πώς να το ρυθμίσετε και να εντοπίζετε κλειδιά και αποσκευές
Ευαγγελία Μουμούρη για ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Έδωσα κι εγώ χρήματα
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
Το ZERO PARADES: Director’s Cut κυκλοφορεί σήμερα σε PS5, Xbox και Switch 2
