Πάτρα: Σε Άγιο Ανδρέα και Καραμανδάνειο με εγκαύματα τρία παιδιά – Έβαλαν φωτιά σε αντισηπτικό σπρέι
Τρία από τα τέσσερα παιδιά ηλικίας 12, 13 και 16 ετών τραυματίστηκαν και έπαθαν εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο, ενώ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Η ζωή τεσσάρων παιδιών στη Ναύπακτο κινδύνευσε από έκρηξη, όταν αποφάσισαν να παίξουν ένα επικίνδυνο «παιχνίδι», αφού χρησιμοποίησαν ένα σπρέι μπογιάς, που άναψαν με σπίρτα για να κάψουν αντισηπτικό.
Τρία από τα τέσσερα παιδιά ηλικίας 12, 13 και 16 ετών τραυματίστηκαν και έπαθαν εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο, ενώ διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, γιατρός του Κέντρου Υγείας της Ναυπάκτου που μίλησε σχετικά, ανέφερε ότι τα εγκαύματα «ήταν στα άνω και τα κάτω άκρα. Τα δύο παιδάκια είχαν εγκαύματα και στο πρόσωπο, ενώ είναι δευτέρου βαθμού».
Παράλληλα, ανέφερε πως «τα διακομίσαμε με συνοδεία γιατρών στα νοσοκομεία της Πάτρας. Το ένα το παιδάκι στον Άγιο Ανδρέα στους πλαστικούς χειρουργούς και τα δύο επειδή ήταν μικρότερης ηλικίας στο Καραμανδάνειο».
«Είναι σε καλύτερη κατάσταση, απλώς είναι ακόμα μέσα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ενέργειες», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ολοκληρώνεται το Παζάρι για τη στήριξη της Κοινο_Τοπίας ΦΩΤΟ
Το Netflix φέρνει το New Stanford Prison Experiment ίσως το πιο αμφιλεγόμενο πείραμα στις οθόνες μας
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Mark Zuckerberg: Η Meta λέει όχι στο AI slowdown
