Πάτρα: Σεξιστική επίθεση σε Δικαστή και Εισαγγελέα επειδή έκριναν ιερέα ένοχο!

Ακατανόμαστα σχόλια προς τους δικαστικούς λειτουργούς, από υποστηρικτές του π. Αναστάσιου Γκοτσόπουλου.

 

ΠΑΤΡΑ

Σεξιστική επίθεση κατά της πρωτοδίκου και της εισαγγελέως του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών που καταδίκασε σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο κάνουν από προχθές διάφοροι «φανατικοί» αλλά ακόμη και συντάκτες ιστοσελίδων.

ΠΑΤΡΑ

Το εκκλησιαστικό blog «τας θύρας τας θύρας» το οποίο υπερασπίζεται φανατικά τον καταδικασθέντα ιερέα, έκανε λόγο για «επαίσχυντη» απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών και χαρακτηρίζει «τραγικές φιγούρες» την πρόεδρο και την εισαγγελέα αναφέροντας: «Τραγικές φιγούρες οι δύο αστοιχείωτες νεανίδες, η εισαγγελεύς και η δικαστίνα, οι οποίες θεώρησαν ότι επαρκούσε η ατομική προσευχή μέσα στον Ναό και ότι η τέλεση της Θείας Λειτουργίας ήταν παράνομη πράξη την δεδομένη στιγμή. Η τέλεση της Θείας Λειτουργίας συνιστούσε δηλαδή ποινικό αδίκημα επειδή αυτό είχε αποφασίσει ο αφορισμένος Καίσαρ Μητσοτάκης»!

Σαν να μην έφτανε αυτό, τις χαρακτηρίζει «κυρίες με τα κόκκινα κραγιόνια και τις μασκούλες» γράφοντας: «Νιώθει κανείς οργή για την διορισμένη ‘’δικαιοσύνη’’ που στάθηκε ανίκανη να σηκώσει αξιοπρεπώς το βάρος αυτής της ζωτικής σημασίας για το έθνος των Ορθόδοξων Ελλήνων υπόθεσης. Μετά τις εξαιρετικές αγορεύσεις των δύο συνηγόρων και τις εξαιρετικές παρουσιάσεις των μαρτύρων υπεράσπισης, σύσσωμο το ακροατήριο στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου περίμενε ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, αλλά η κυρίες με τα κόκκινα κραγιόνια και τις μασκούλες, ωσάν να μας ήλθαν από άλλον πλανήτη, περί άλλων ετύρβαζαν! Απλώς απογοητευθήκαμε για το πόσο γρήγορα η νεαρή εισαγγελεύς, και ας πω η ανώριμη εισαγγελεύς, κατέληξε σε αυτήν την καταδικαστική απόφαση.»

Οι υποστηρικτές του π. Αναστασίου κάνουν και προσωπική επίθεση στην εισαγγελέα κυρία Νικολακοπούλου, γράφοντας: «Δεν χρειαζόταν να σκεφτεί τίποτε άλλο εκτός από το να βάλει το φίμωτρο και να διαβάσει το copy paste κειμενάκι που ετοίμασε το προηγούμενο βράδυ. Η διορισμένη ‘‘δικαιοσύνη’’ της βόλεψης και της αρπακόλλας έλαβε ευθύς αμέσως την απάντησή της από το ακροατήριο, το οποίο με μια φωνή φώναξε στην αίθουσα ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ, καταδικάζοντας τη θρασύτητα των ανώριμων νεανίδων να υπερβούν τα εσκαμμένα, τα απαράβατα ιερά και όσια που δεν νογάνε τα άγουρα μυαλά τους»!

Στη συνέχεια και αφού «βαπτίζει» αιθεροβατούσες νεανίδες» τις δύο δικαστίνες, τα βάζουν και με τον Μητροπολίτη Πατρών: «Αλλά αν έχουμε να πούμε κάτι για τις αιθεροβατούσες νεανίδες, τι να πούμε για τους μητροπολιτάδες, οι οποίοι αντί να σκύψουν σαν πατέρες να προστατεύσουν τους ιερείς τους, κάνουν τεμενάδες στον Κυριάκο; Ο Κυριάκος έχει εδώ και ένα χρόνο επτάμισι χιλιάδες υγειονομικούς σε αιχμαλωσία με την ανοχή και συμπαράσταση της διοικούσης Εκκλησίας, θα κόλλαγε ο Κυριάκος σε έναν ιερέα;»!
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι στα συγκεκριμένα κείμενα υπάρχουν σχόλια «οπαδών» που ειρωνεύονται ή και καθυβρίζουν με διάφορους τρόπους τις δύο δικαστίνες.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ
Σχόλια για την απόφαση έκανε και ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος μιλώντας στον Focus Fm της Θεσσαλονίκης: «To περίεργο ήταν η στάση της Εισαγγελέως. Δεν μίλησε καθόλη τη διάρκεια της δίκης, δεν έκανε καμία ερώτηση και στο τέλος είπε ένοχος. Με βάση την απόφαση είναι σαν να μας λέει ότι ο υπουργός με μία απόφαση θα καθορίζει για μένα πως θα λατρεύω τον Θεό. Θα εξαρτάται η λατρεία μας από τον υπουργό και την δικαστική εξουσία»! Ο π. Αναστάσιος δήλωσε ακόμη ότι και η Ιερά Σύνοδος δεν έκανε αυτό που έπρεπε στη διάρκεια της πανδημίας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΛΟΚΑ
Καλάβρυτα