Πάτρα: «Σκανάρισμα» πορτοφολάδων στο Καρναβάλι

Για την αναμενόμενη κοσμοπλημμύρα, θα ζητηθεί η ενίσχυση της δύναμης της τοπικής ΕΛΑΣ από όμορους νομούς, σε βαθμό ακόμη μεγαλύτερο από τα προ κορονοϊού Καρναβάλια.

Πάτρα: «Σκανάρισμα» πορτοφολάδων στο Καρναβάλι

Οι σαφέστατες ενδείξεις, ότι η Πάτρα θα «βουλιάξει» το τελευταίο τριήμερο κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού, σχετίζονται άμεσα με την ετοιμότητα που καλείται να επιδείξει η τοπική Αστυνομία.Ηδη, οι πρώτες σκέψεις στελεχών της ΕΛΑΣ είναι για την εκπόνηση ενός σχεδίου δράσης, που θα καλύπτει τις ανάγκες αστυνόμευσης και ασφάλειας της πόλης.

«Τρία χρόνια δεν είχαμε καρναβαλικές εκδηλώσεις κι έχουμε ξεχάσει τα μέτρα που λαμβάναμε στα χρόνια, προ πανδημίας», είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αξιωματικός, ο οποίος, επανέφερε , σοβαρά, ότι «τα μέτρα θ’ αρχίσουν να προσδιορίζονται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Εμφαντικά, εξάλλου, τονίζεται ότι για την αναμενόμενη κοσμοπλημμύρα, θα ζητηθεί η ενίσχυση της δύναμης της τοπικής ΕΛΑΣ από όμορους νομούς, σε βαθμό ακόμη μεγαλύτερο από τα προ κορονοϊού Καρναβάλια.

Σημειώνεται πως, με αφορμή τις τάσεις και τα «είδη» της σύγχρονης εγκληματικότητας, πρόκειται να ληφθούν μέτρα πλήρως προσαρμοσμένα στην πρόληψη και αποτροπή έκνομων δράσεων. Με άλλα λόγια, πορτοφολάδες, τσαντάκηδες, διαρρήκτες, που έχουν «βεβαρημένο» παρελθόν και είναι γνωστοί στις Αρχές, θα τύχουν αλλεπάλληλων… «σκαναρισμάτων» και συστηματικής παρακολούθησης!

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments