Πάτρα: Στο εδώλιο αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο 27χρονης λεχώνας
Αρχίζει στην Πάτρα, η δίκη για τον θάνατο 27χρονης από το Βαρθολομιό το 2020, λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της.
Η υπόθεση θανάτου της 27χρονης Δώρας από το Βαρθολομιό που πέθανε το 2020, μετά από τη γέννηση του παιδιού της, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, αναβιώνει στα δικαστήρια σήμερα Δευτέρα 12/05/2025.
Στο εδώλιο, μετά από αρκετές αναβολές, του Τριμελούς ΠλημμελειοδικείουΠατρών, θα καθίσουν η αναισθησιολόγος και ένας νοσηλευτής, οι οποίοι κατηγορούνται για συγκλίνουσα αμέλεια.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «από αμέλειά τους, δηλαδή από έλλειψη προσοχής που όφειλαν από τις περιστάσεις και μπορούσαν να καταβάλλουν, επέφεραν με συγκλίνουσες αμελείς πράξεις και παραλείψεις τους, χωρίς να προβλέψουν το αξιόποινο αποτέλεσμα του θανάτου της 27χρονης». Η δίκη θα ξεκινήσει, καθώς υπάρχει κίνδυνος παραγραφής με την οικογένεια της άτυχης Δώρας να ζητά δικαίωση για τον θάνατό της. Η χαρά για τον ερχομό του πρώτου παιδιού της μετατράπηκε σε τραγωδία από τη μία στιγμή στην άλλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα 12/5 με βροχές και καταιγίδες, η πρόγνωση
Πάτρα: «Ραλίστας» σε κόντρες, προσέκρουσε σε ΙΧ
Σεισμός «ξύπνησε» την Κρήτη, που εντοπίζεται το επίκεντρο
Παράταση για τον Κοινωνικό Τουρισμό: Επιπλέον ευκαιρία για δωρεάν διακοπές
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Ρεμπέτικη βραδιά στην Κουρούτα – Μια μουσική βραδιά γεμάτη νοσταλγία
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Ρονάλντο – Χεορχίνα: Ο ιδιωτικός γάμος στο σπίτι και η συγκινητική στιγμή της ευλογίας ΒΙΝΤΕΟ
ΕΕΤΑΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher παιδικών σταθμών
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
