Πάτρα: Στο τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΠ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πάτρα: Στο τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΠ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενο από την υποψήφια βουλεύτρια Σία Αναγνωστοπούλου, τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαϊας, Γρηγόρη Μαρκέτο και την αναπληρώτρια συντονίστρια, Αγγελική Δημοπούλου,  πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει:

Συνομίλησαν με εργαζόμενους και εργαζόμενες για τα τεράστια προβλήματα και για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας εξαιτίας της πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας 2019-2023.

Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του κ. Πνευματικού δεν ήταν ούτε τυχαίες, ούτε προσωπικές. Αποκαλύπτουν τη μεθοδική και συστηματική απαξίωση του δημοσίου συστήματος Υγείας που ξεκίνησε την τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (νόμοι που ψήφισε, το επιβεβαιώνουν) και αποτελούν τη βάση του σχεδίου που υπάρχει στο νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που ζουν την καθημερινότητα του Νοσοκομείου το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Υγεία και συνομολόγησαν ότι η άλλη πολιτική για το ΕΣΥ είναι ζήτημα επιβίωσης και αξιοπρέπειας όλης της κοινωνίας.

Πάτρα: Στο τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΠ κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κακής ποιότητας και λίγο το νερό στην Αχαΐα - Στον «κάμπο» έντονο το πρόβλημα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Σε καλή κατάσταση τα νοσοκομεία της Πάτρας - Ακόμα 2.000 προσλήψεις το Νοέμβριο»
Βίβιαν Σαμούρη: «Αγωνιζόμαστε νυχθημερόν, στηρίζουμε τους συμπολίτες μας»
«Πικρός» ο καφές στην Πάτρα - Τί έδειξε έρευνα