Πάτρα: Στον Ψαθόπυργο τα κατάφεραν – Τι άλλαξε στην παραλιακή

Ο Ψαθόπυργος αλλάζει όψη και στο παραλιακό μέτωπο έγιναν εργασίες αποκατάστασης μετά από δεκάδες χρόνια.

psathopirgos

Τα κατάφεραν οι άνθρωποι του Ψαθοπύργου και έπειτα από πολλά χρόνια, προχώρησαν σε εργασίες αποκατάστασης του παραλιακού τους μετώπου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική Κοινότητα αναφέρεται πως το θαλασσοδαρμένο παραλιακό πεζοδρόμιο της Κοινότητας Ψαθοπύργου, το οποίο από το καλοκαίρι του 1971 ως τα σήμερα ήταν αφημένο στο μέτωπο του βοριά και τη φθορά του χρόνου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία αποκατάσταση (επιφανειακή τσιμεντόστρωση-ομαλοποίηση και αποκατάσταση ζημιών) με τη συνδρομή και τη φυσική παρουσία τόσο του δημάρχου όσο και του αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Ρίου.

Αναλυτικά αναφέρει στο υπόλοιπο μήνυμά της :
“Σ΄αυτή μας την προσπάθεια αρωγός μας στάθηκε, και την ευχαριστούμε, η Εταιρεία ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας προσφέροντας γενναιόδωρα το απαιτούμενο υλικό.
Ευχαριστούμε επίσης τον συντοπίτη μας, ο οποίος με προσωπική εργασία και προσφέροντας την αντλία διάστρωσης του υλικού, συνετέλεσε και αυτός καθοριστικά μαζί με κάποιους ακόμη συγχωριανούς στην ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας.
Μέσα απ’ όλα αυτά αποδεικνύεται λοιπόν έμπρακτα πώς με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης μπορούμε να πετύχουμε πολλά προς όφελος του κοινωνικού συνόλου”.