Πάτρα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και μοτοσυκλέτες χωρίς πινακίδες – Χειροπέδες και στο Αίγιο
Τρεις συλλήψεις σε διαφορετικές υποθέσεις – Σε έναν άνδρα βρέθηκαν 89 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας και MDMA, ενώ δύο οδηγοί κινούνταν με μοτοσυκλέτες χωρίς άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας

Τρεις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές περιπτώσεις στην Πάτρα και το Αίγιο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στην πρώτη περίπτωση, ένας άνδρας συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 89 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας, καθώς και 1,2 γραμμάρια MDMA.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Με μοτοσυκλέτες χωρίς πινακίδες σε Πάτρα και Αίγιο
Δύο ακόμη άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Πάτρα και το Αίγιο.
Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.
Όπως διαπιστώθηκε κατά τους ελέγχους, οι δύο άνδρες οδηγούσαν μοτοσυκλέτες χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς κρατικές πινακίδες.
Οι άδειες και οι πινακίδες είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο λόγω τροχονομικών παραβάσεων, ωστόσο οι οδηγοί συνέχιζαν να χρησιμοποιούν τα δίκυκλα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News