Πάτρα: Θα αργήσει για το εξιτήριο ο Γιάννης Κόντης
Ενεπλάκη σε τροχαίο την Κυριακή
Στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων και βετεράνος διαιτητής μπάσκετ Γιάννης Κόντης μετά το τροχαίο ατύχημα που υπέστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει οίδημα στο πρόσωπο και νοσηλεύεται με μάσκα οξυγόνου, ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να αναρρώσει το συντομότερο και μάλιστα έχει δεχθεί πολλές επισκέψεις από τους αγαπημένους του φίλους. Στο πλευρό του συνεχώς είναι η κόρη του Πόλυ και άλλα συγγενικά πρόσωπα.
Ο Γιάννης Κόντης επέβαινε στο μηχανάκι του το πρωί της Κυριακής, όταν «κατέβαινε» την οδό Ζαΐμη και χτυπήθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο επί της Κανακάρη. Ο άτυχος άνδρας είχε προτεραιότητα, όμως δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Από τη σύγκρουση εκτινάχτηκε σε παρακείμενο οικόπεδο και χτύπησε στο πρόσωπο. Οι γιατροί εκτιμούν ότι απαιτείται και άλλος χρόνος νοσηλείας και παραμένει άγνωστο πότε θα λάβει εξιτήριο από το νοσηλευτικό ίδρυμα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
