Πάτρα – θάνατος τριών παιδιών: «Απών» από τη συνάντηση με Λύτρα ο πατέρας – Η υπόσχεση του δικηγόρου στη μητέρα

Από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα θίχθηκε και η εκδοχή να κατηγορηθεί η μητέρα των παιδιών, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να αντιδρά υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα και είναι  αδυνατόν να πέσουν σε τέτοια πλάνη οι διωκτικές αρχές.

ΠΑΤΡΑ

Χθες Τετάρτη 9/03/2022 το pelop.gr αποκάλυψε ότι ο γνωστός Αθηναίος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, ήλθε στην Πάτρα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και συναντήθηκε με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατόπιν μεσολάβησης γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου ν’ αναλάβει την υπεράσπιση (μόνο…) της Ρούλας, όπερ και εγένετο.

Πάτρα – Υπόθεση Δασκαλάκη: Οι διαφωνίες Κόττα «έφεραν» τον Λύτρα – Το μυστικό ραντεβού, τα ΜΜΕ και η «απόσυρση»

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες των τριών θανάτων και όλες οι εκδοχές γύρω από τις εξελίξεις που αναμένονται στην πολύκροτη υπόθεση. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι θίχθηκε από τον κ. Λύτρα ακόμη, και η εκδοχή να κατηγορηθεί η μητέρα. Η τελευταία, βέβαια, αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα και ότι δεν είναι δυνατόν να πέσουν σε τέτοια πλάνη οι διωκτικές αρχές. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο κ. Λύτρας ανέφερε, ότι όφειλε ν’ αναφερθεί και σε μια τέτοια «υπόθεση εργασίας» – αν ισχύσει – και επεκτείνοντας την σκέψη του, είπε ότι «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί και επικοινωνιακά η εικόνα της»!

Θάνατος Τζωρτζίνας – Ηλιάδης: «Δεν έχω δει κανένα βίντεο…Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω»

Στη συνάντηση ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, έδειχνε να είναι «μακριά» από την συζήτηση, και την υπεράσπισή του έχει ο Πατρινός δικηγόρος, Δημήτρης Καράμπελας.

Στο μεταξύ, ο μέχρι χθες, Πατρινός συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Γιάννης Κόττας, αποκάλυψε ότι η επιλογή Λύτρα οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ουσιαστικά είχε παραιτηθεί από την υπόθεση την περασμένη εβδομάδα, διότι ήταν κάθετη η διαφωνία του με την έκθεση της μητέρας στη δημοσιότητα, η οποία προκάλεσε – κατ’ αυτόν – αχρείαστες συγχύσεις και υποτιθέμενες αιτιάσεις, που δεν συνάδουν με τα πραγματικά περιστατικά και στοιχεία των τριών θανάτων.

Γιάννης Κόττας: Ο Λύτρας ανέλαβε την Πισπιρίγκου γιατί παραιτήθηκα από την περασμένη εβδομάδα

«Η δική μου νομική υποστήριξη έγινε με την πεποίθηση, ότι η Ρούλα δεν έχει προκαλέσει κακό στα κορίτσια της…», είπε χθες στην «Π» ο κ. Κόττας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
Καλάβρυτα
Δυτική Αχαΐα
Δήμος Αιγιάλειας