Θάνατος Τζωρτζίνας – Ηλιάδης: «Δεν έχω δει κανένα βίντεο…Δεν κλήθηκα ποτέ από τη μητέρα να επέμβω»

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα «Π», είχε κάνει μία σύσταση στη μητέρα της Τζωρτζίνας να βιντεοσκοπήσει τους σπασμούς που έκανε το παιδί, καθώς οι γιατροί δεν είχαν παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα.

Θάνατος

Και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Απόστολος Λύτρας. Ο δικηγόρος δήλωσε ότι πρόθεσή του είναι να βοηθήσει τις Αρχές για να λάβει και η οικογένεια τις απαντήσεις που επιθυμεί.

Πάτρα – Υπόθεση Δασκαλάκη: Οι διαφωνίες Κόττα «έφεραν» τον Λύτρα – Το μυστικό ραντεβού, τα ΜΜΕ και η «απόσυρση»

Μάλιστα, ακούστηκε πως ανέλαβε αφιλοκερδώς τη συγκεκριμένη υπόθεση και στην πρώτη του συνέντευξη ο γνωστός Αθηναίος νομικός δήλωσε πως θα συνεργαστεί με τους δύο Πατρινούς νομικούς που είχαν αναλάβει την οικογένεια, δηλαδή τους κ.κ Κόττα και Καράμπελα. Κι επειδή δεν θυμόταν τα ονόματά τους, τα διάβασε από χαρτί, αλλά τον κ. Κόττα τον είπε…κ. Κώστα!

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Λύτρας επικεντρώθηκε στο βίντεο που κατέγραφε τους «σπασμούς» της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη νοσηλευόταν στο ΜΕΘ Παίδων ΠΓΝΠ, με διευθυντή τον Ανδρέα Ηλιάδη.

Μεταξύ αυτών που παρατηρεί είναι τα εξής:

* Εχουν ακουστεί πολλές ανακρίβειες από ΜΜΕ.

* Θα δώσει και η οικογένεια στοιχεία στις Αρχές. Όπως βίντεο το οποίο δείχνει τις αντιδράσεις της Τζωρτζίνας στην διάρκεια της νοσηλείας της. Σ’ αυτό φαίνεται ότι το παιδάκι ανεβάζει 165 σφυγμούς με καλό οξυγόνο και ξαφνικά πέφτει στους 60 με μηδενικό! Αυτό το βίντεο, που τραβήχτηκε στο Νοσοκομείο Ρίου, αποδεικνύει το πώς απεβίωσε η Τζωρτζίνα. «Όπως προκύπτει, το παιδί είχε πρόβλημα με την καρδιά εκ γενετής. Πέθανε τελικά από ανακοπή. Με τον ίδιο μηχανισμό που καταγράφεται στο βίντεο. Υπάρχει σύνδρομο. Είναι ξεκάθαρο», λέει ο κ. Λύτρας

* Αυτό που συνέβη και καταγράφεται στο βίντεο, δεν μπορεί να το προκαλέσει ανθρώπινο χέρι.

* Εχουν μαζευτεί όλοι οι «Πουαρό» στο διαδίκτυο και κάνουν σενάρια. Δεν υπάρχει, επίσης, ασφυκτικός μηχανισμός που να μην τον βρει ο Ιατροδικαστής.

* Δεν υπάρχει επίσης γιατρός που να είδε τις αμυχές στη Μαλένα και να θεώρησε ότι κάτι περίεργο συνέβη.

* Αν στη Μαλένα υπήρχε άλλη αιτία θανάτου και όχι η «ηπατική ανεπάρκεια», ας βγει κάποιος να το πει.

* Στη συναυλία είχαν πάει να δουν τον τραγουδιστή για λογαριασμό του τρίτου παιδιού. Δεν είχαν πάει για να διασκεδάσουν!

* Είδα ένα σπίτι στην Πάτρα όλο με φωτογραφίες των παιδιών.

* Για να υπάρξει έγκλημα, θα πρέπει κάποιος να βγει και να ακυρώσει τις υπάρχουσες ιατροδικαστικές. Δεν περνάει από το μυαλό μου ότι οι γονείς έχουν κάνει κάτι τέτοιο.Άλλα λένε οι γιατροί!

Την ίδια ώρα όμως βγαίνουν τρεις γιατροί και διαψεύδουν τον κ. Λύτρα.

* Ο ιατροδικαστής κ. Λέων δηλώνει ότι όντως μπορεί σε ένα παιδί να υπάρξει ασφυξία χωρίς να εντοπίζεται εύκολα.

* Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης, σύμφωνα με όσα είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο», είχε κάνει μία σύσταση στην κ. Πισπιρίγκου να βιντεοσκοπήσει τους σπασμούς που έκανε το παιδί, καθώς οι γιατροί δεν είχαν παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα. «Ας κοιτάξουν τα βίντεο οι αρχές. Δεν ξέρω πόσα βίντεο είναι. Ούτε μπορώ να γνωρίζω πώς έγιναν όλα αυτά», είπε ο κ. Ηλιάδης, που υπογράμμισε ότι «δεν εκλήθη ποτέ από τη μητέρα να επέμβει, όταν δηλαδή η Τζωρτζίνα έκανε τους συγκεκριμένους σπασμούς».

Οσον αφορά στη Μαλένα, άλλοι γιατροί δηλώνουν πως δεν είναι δυνατόν να έχουν προκληθεί τέτοιες εκχυμώσεις στο πρόσωπο του παιδιού και απορούν πώς είναι δυνατόν ένα παιδί, που την προηγούμενη μέρα έτρωγε σουβλάκι, την επόμενη να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Οπως είναι γνωστό, από όλους αυτούς τους αιφνίδιους θανάτους τριών παιδιών στην ίδια οικογένεια και τις αναφορές ότι οι γιατροί δεν διαπίστωναν τίποτα, υπάρχει σειρά επεισοδίων μόνο όταν δεν ήταν οι γιατροί παρόντες!

Οι ερευνητές επιμένουν στις ημερομηνίες θανάτου και στην σχέση του ζευγαριού: Οτι δηλαδή 20 Μαρτίου 2021 έφυγε από το σπίτι ο Μάνος και την επομένη πέθανε η Ιριδα. Και ότι μόλις ζητήθηκε διαζύγιο, μετά από λίγο συνέβη το πρώτο επεισόδιο με την Τζωρτζίνα.