Πάτρα: Τι λέει η ΕΛΑΣ για τον νταή σύντροφο – Το χρονικό της επίθεσης

Γυναίκα μετεβη στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου κατήγγειλε τον σύνοικο της, ημεδαπό άνδρα, για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενώ στη συνέχεια το θύμα μετέβη στην οικία της συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να εξασφαλιστεί η προάσπιση της σωματικής της ακεραιότητας.

Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ενδοοικογενειακή βία και παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, γυναίκα μετεβη στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου κατήγγειλε τον σύνοικο της, ημεδαπό άνδρα, για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενώ στη συνέχεια το θύμα μετέβη στην οικία της συνοδεία αστυνομικών προκειμένου να εξασφαλιστεί η προάσπιση της σωματικής της ακεραιότητας.

Αμετανόητος Πατρινός νταής σύζυγος: Καταδικάστηκε και ξυλοκόπησε τη σύζυγο

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης αυτόφωρης διαδικασίας και συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, παραπέμφθηκε σε δικάσιμο και αφού του επεβλήθησαν περιοριστικοί όροι μη προσέγγισης του θύματος αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ημέρα το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος μετέβη εκ νέου στην οικία της καταγγέλλουσας, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, την απείλησε λεκτικά και της άσκησε σωματική βία, πιάνοντας την από τον λαιμό.

Η παθούσα κατήγγειλε στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, τις σε βάρος της πράξεις (ενδοοικογενειακή παράνομη βία, απειλή και παραβίαση δικαστικής απόφασης) ενώ στο πλαίσιο της άμεσης διαχείρισης του περιστατικού, διενεργήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την εκ νέου σύλληψη του κατηγορούμενου στην Πάτρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.