Πάτρα: Το γκάλοπ του προκριματικού γύρου για τη ΝΔ – Ποια ονόματα θα «μετρηθούν»
Σίγουρα συμπεριλαμβάνονται ο βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Ιάσων Φωτήλας, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο Κώστας Σβόλης και ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς.
Χθες, «μίλησε» πρώτος ο Κώστας Σβόλης και ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τον Δήμο Πατρέων χωρίς να αναμένει το «χρίσμα» από τη ΝΔ, αν και προφανώς το θέλει. Από τη δική του πλευρά το κόμμα θα μιλήσει τελευταίο και θα είναι έτοιμο να πει την ετυμηγορία του περί τα μέσα Ιουλίου.
Απαιτείται, έως τότε, διάστημα 10 ημερών για να γίνει ένας κύκλος διαβουλεύσεων, που θα υπαγορευτεί από τα ευρήματα δημοσκόπησης, η οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν μάθαμε όλα τα ονόματα, αλλά σίγουρα συμπεριλαμβάνονται ο βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Ιάσων Φωτήλας, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο Κώστας Σβόλης και ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Θεία Λειτουργία στον Προφήτη Ηλία του Μεγάλου Ποντιά ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
