Πάτρα: Το Pink the City 2021 σε θέλει εθελοντή
Το “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Αχαΐας” ζητά εθελοντές για το Pink the City 2021.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΪΑΣ που καλεί εθελοντές, άντρες και γυναίκες, με διάθεση να προσφέρουν προκειμένου να συντονίσουμε από κοινού τις δυνάμεις μας στο Pink the City 2021, αναφέρει:
Η συμμετοχή των εθελοντών είναι σημαντική και πολύτιμη για τη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που εντείνονται οι δράσεις του Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2021, Παγκόσμια Ημέρα για τον καρκίνο του μαστού.
Στα πλαίσια του Pink the City 2021 οι δράσεις σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες και τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid19.
Μπορούν όλοι να βοηθήσουν στις δράσεις μας! Θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση της ομάδας των εθελοντών διαδικτυακά την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.pinkthecity.gr. Μπορείτε επίσης να μας καλείτε για συμμετοχές και στα γραφεία του Συλλόγου στο 2610 22 22 74, καθημερινά από τις 09.00 – 14.00.
Οι αιτήσεις θα κλείσουν κατόπιν νέας ανακοίνωσης μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός Εθελοντικών συμμετοχών.
Υπεύθυνη Εθελοντών: Γεωργία Πανίτσα
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το viral λάθος του καλοκαιριού: Μπορεί το καρπούζι να αντικαταστήσει το αντηλιακό;
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΦΩΤΟ
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Tα Καλάβρυτα γεμίζουν χρώμα με μουσική, χορό, παιχνίδια
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Ειρήνη δια χειρός Νίκου Καραθάνου
