Πάτρα: Το Σάββατο τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ουρανίας Λαμπροπούλου

Ο τίτλος της έκθεσης ΄΄Εσωτερικές διαδρομές ΄΄ μας προετοιμάζει για αυτό που θα αντικρύσουμε.

Πάτρα: Το Σάββατο τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ουρανίας Λαμπροπούλου

Εγκαινιάζεται το Σάββατο 9 Μαΐου 2026 και ώρα  7.00 μ.μ. στο χώρο τέχνης Painting Alchemy η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού  Ουρανίας Λαμπροπούλου . Ο τίτλος της έκθεσης ΄΄Εσωτερικές διαδρομές ΄΄ μας προετοιμάζει για αυτό που θα αντικρύσουμε. Η δημιουργός μας προσκαλεί σε μία συνάντηση εαυτού στο μονοπάτι της εσωτερικής αναζήτησης για αυτογνωσία και εξατομίκευση. Ο λευκός μουσαμάς και το κάτασπρο χαρτί λειτουργούν ως ένας καθρέπτης συνομιλίας . Μέσα από σύμβολα δημιουργούνται πίνακες που καλούν τον καθένα να γίνει πρωταγωνιστής εφόσον το επιθυμεί. Η παιδικότητα, η μοναξιά , η συνειδητοποίηση εαυτού είναι θέματα που την απασχολούν και αποδίδονται στα έργα.

Η έκθεση ολοκληρώνεται με πίνακες με θέμα τοπία , αναδεικνύοντας την ανάγκη επαφής του ανθρώπου με την φύση  για την ανακούφιση και της ηρεμίας της ψυχής και του πνεύματος.

Η έκθεση  θα διαρκέσει δύο Σαββατοκύριακα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

www.ouraniaart.gr

 

Painting  Alchemy- καλλιτεχνικό εργαστήρι

Παπαναστασίου 91 -Πάτρα

Πλησίον Πλατείας Παπανδρέου

Σαββατοκύριακα

9-10 και 16-17 Μαΐου 2026

Ωράριο έκθεσης

10.00 π.μ.  – 13.30 μ.μ.

5.30 μ.μ.     – 8.30 μ.μ.

 

Η έκθεση φιλοξενείται στο Painting Alchemy. Ένας νέος χώρος που τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται σε καλλιτεχνικό στέκι. Με υπεύθυνο τον καταξιωμένο ζωγράφο Νίκο Τσιρώνη που έχει δημιουργήσει μία ομάδα νέων εικαστικών δημιουργών. Ο χώρος είναι επισκέψιμος όλο το χρόνο για όσους θέλουν να απολαύσουν  αυθεντικά έργα τέχνης.

 

 

 

 

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125