Πάτρα: Τρεις εκδηλώσεις του ΚΚΕ από σήμερα μέχρι την Παρασκευή – Το πρόγραμμα

Συνεχίζουν δυναμικά τις επαφές στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια τα στελέχη του ΚΚΕ.

Πάτρα: Τρεις εκδηλώσεις του ΚΚΕ από σήμερα μέχρι την Παρασκευή - Το πρόγραμμα

Το ΚΚΕ μετά την κάθοδο Κουτσούμπα στην Πάτρα που πραγματοποίησε ομιλία σε μέλη και φίλους του κόμματος, λειτουργεί πλέον σε καθαρά προεκλογικούς ρυθμούς με αλλεπάλληλες δράσεις και εκδηλώσεις.

Ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Καραθανασόπουλος θα περιοδεύσει από τις 9 το πρωί και θα μιλήσει με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο Μετάλλου «ΟΚΤΩ». Τον βουλευτή θα συνοδεύουν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Μαρμούτας και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας Δημήτρης Αγγελόπουλος. Αμφότεροι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΚΕ.

Για την Τετάρτη στις 6:30μ.μ., έχει προγραμματιστεί σύσκεψη – συζήτηση της Τομεακής Οργάνωσης Αχαΐας με αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, με ομιλητή το Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ στην Αγορά Αργύρη.

Τέλος, την Παρασκευή στις 6:30μ.μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος θα μιλήσει σε σύσκεψη της Τομεακής Οργάνωσης Πανεπιστημίου με διοικητικούς υπαλλήλους και εργαζόμενους του Πανεπιστημίου Πατρών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου. Στη σύσκεψη θα παρέμβει και η υποψήφια βουλευτής Ιφιγένεια Αθανασούλα, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments