Πάτρα: Πένθος στην οικογένεια γνωστού παιδιάτρου, απροσδόκητος χαμός του 36χρονου Αναστάσιου Θάνου
Πένθος στην τοπική κοινωνία από τον ξαφνικό θάνατου ενός νέου ανθρώπου.

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο αιφνίδιος θάνατος του Αναστάσιου Δημ. Θάνου, σε ηλικία μόλις 36 ετών.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες Τετάρτη 2 Ιουλίου στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, με πολύ υψηλό πυρετό που άγγιζε τους 42 βαθμούς Κελσίου. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.
Πρόκεται για τον γιο γνωστού παιδιάτρου της Πάτρας, Δημητρίου Θάνου, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί τα τελευταία χρόνια.
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ και βαθιά συγκίνηση σε όσους τον γνώριζαν, καθώς επρόκειτο για ένα αγαπητό και ευγενικό παιδί.
Η κηδεία του άτυχου νέου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News