Πάτρα: Ξεκινά σήμερα στο προαύλιο του νέου δημαρχείου η ενότητα «Jazz & more»

Η ενότητα “Jazz & more” ανοίγει σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου στο προαύλιο του νέου δημαρχείου (Μαζώνος 19) τον κύκλο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας για το 2024.

πάτρα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΤΡΑΣ 2024 ΜΕ “KOLIDA BABO”

Η ενότητα “Jazz & more” ανοίγει σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου στο προαύλιο του νέου δημαρχείου (Μαζώνος 19) τον κύκλο των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας για το 2024.

Ο Σωκράτης Βότσκος από την Πέλλα και ο Χάρης Π. από την Αθήνα εξερευνούν και θα παρουσιάσουν την παραδοσιακή μουσική της Αρμενίας, τις folk παραδόσεις της Ηπείρου και της Θράκης σε σχέση με τα abstract electronics και την free jazz.

πάτρα

Με ακούσματα από δυο διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας οι δυο μουσικοί που ειδικεύονται στα πνευστά, ανταμώνουν στην Πάτρα και με οδηγό τη δημιουργικότητα και τη συλλογική έκφραση καταθέτουν τη δική τους πρόταση μέσω ενός πρωτοποριακού ήχου του ηπειρώτικου spiritual jazz.
Το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε επίσημα σε όλο τον κόσμο, από τη βρετανική δισκογραφική εταιρεία MIC Records, τον Απρίλιο του 2019 και το δεύτερο άλμπουμ τους ‘SPIRITS OF MAURONOROS» κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2024 από τη VEEGO Record.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10,00€, φοιτητικό – άνεργοι και άτομα άνω των 65 ετών 7,00€ – Συνολικό «πακέτο» και για τις τρεις ημέρες 20,00€ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ).

Έκδοση εισιτηρίων στο ticketservices.gr και πριν την έναρξη των συναυλιών στην είσοδο του νέου Δημαρχείου

 

Διαβάστε επίσης:

ΖΩΝΤΑΝΑ Οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης

Ηλεία: Απολογείται ο 37χρονος παιδοκτόνος, πλήθος κόσμου έξω από το αστυνομικό τμήμα, δρακόντεια τα μέτρα

Καιρός: Ερχεται «καυτή» εβδομάδα, η τάση των θερμοκρασιών μέχρι το τέλος Ιουνίου

Ηλεία: Την γρονθοκόπησε, την κλείδωσε και τη βίασε!

Βραδιά πρεμιέρας για το EURO, το αναλυτικό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις