Patras Half Marathon: Υπό την αιγίδα Υπουργείου Αθλητισμού και ΣΕΓΑΣ
Την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ θα φέρει ο Patras Half Marathon όπως έγινες γνωστό από τους διοργανωτές του σπουδαίου αγώνα δρόμου.
Η μεγάλη «οικογένεια» του Patras Half Marathon μεγαλώνει καθημερινά όλο και περισσότερο. Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές (Πέλοπας, εφημερίδα «Πελοπόννησος» σε συνεργασία με την ΠΔΕ) ο σπουδαίος αγώνας στις 7 Απριλίου θα στηριχθεί από δυο βασικούς πυλώνες του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας, καθώς θα φέρει την αιγίδα τους. Ο λόγος για το Υπουργείο Αθλητισμού και τον ΣΕΓΑΣ που θα «τρέξουν» στην Πάτρα.
«Είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτήν την μεγάλη τιμή και αναγνώριση, αλλά και γιατί η μεγάλη μας «οικογένεια» μεγαλώνει καθημερινά όλο και περισσότερο. Στις 7 Απριλίου θα είμαστε όλοι στην Πάτρα για τη μεγάλη γιορτή του Patras Half Marathon!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
Τι αλλάζει για τους ανήλικους σε Instagram και Facebook μετά τον συμβιβασμό της Meta
Εξετάσεις ενηλίκων στην Αχαΐα για απολυτήριο Δημοτικού σχολείου
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
GTA 6: Τι ώρα Ελλάδας θα παίξει στο Netflix το extended
Στον Αγιο Υάκινθο Αράξου η γιορτή του Αγίου Φανουρίου ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το κρυφό κόστος από την αύξηση της θερμοκρασίας που πληρώνουν ήδη τα παιδιά
