ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ-ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Πατρών-Πύργου, “Εξοικονομώ” και Τρένο συζητήθαν με την ΟΕΣΒΕΝΑ

Άμεση ανάγκη επανεκκίνησης των μεγάλων έργων υποδομής όπως η Πατρών-Πύργου που καθυστερεί για δύο χρόνια

ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΜμΕ

Στα γραφεία της ΟΕΣΒΕΝΑ στην Πάτρα βρέθηκαν μέλη της παράταξης ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ – ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την οικονομία και τις επιχειρήσεις με μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας.

Η ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ήταν:

  • Άμεση αποκατάσταση της αστοχίας του προγράμματος των 30 εκ ευρώ της περιφέρειας για την στήριξη των ΜΜΕ λόγω COVID-19  καθώς και της αδικαιολόγητης καθυστέρησης του νέου προγράμματος των 20 εκ. παρά τις ανακοινώσεις, δημόσιες δεσμεύσεις και την ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
  • Άμεση αποκατάσταση της αστοχίας του προγράμματος «Εξοικονομώ» που χρηματοδοτήθηκε από την περιφέρεια και υλοποιήθηκε με λάθος τρόπο από το υπουργείο με νέο πρόγραμμα ενισχυμένο σε πόρους αλλά με αντικειμενικά κριτήρια, ώστε να δοθεί νέα  ευκαιρία για πολλά επαγγέλματα π.χ. ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς , τεχνίτες κ.λ.π.
  • Άμεση ανάγκη επανεκκίνησης των μεγάλων έργων υποδομής που καθυστερούν προκλητικά  για δύο χρόνια με ευθύνες της κυβέρνησης και της περιφέρειας  όπως η Πατρών – Πύργου, το τρένο στο λιμάνι και η επέκτασή του στον Πύργο, το φυσικό αέριο σε Πάτρα και ΒΙΠΕ, καθώς και οι αναπλάσεις στους παλιούς  εργοστασιακούς χώρος του Λαδόπουλου που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης και θα φέρουν νέες ευκαιρίες και  δουλειές.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο π. Περιφερειάρχης Αποστόλης Κατσιφάρας και τα μέλη της παράταξης Δημήτρη Δριβίλας, Δήμητρα Μπάστα, Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Κόντης.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

kinal axaias Copy
nosokomeioAgiosAndreas
217742889 306541744581229 7871123058709626870 n e1627808796536
elikoptero erikson