Πένθος στο Ηλειακό ποδόσφαιρο, «έφυγε» ο Άγγελος Αναστασόπουλος

Είχε διατελέσει μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, επικεφαλής της επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας και πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας

Πένθος στο Ηλειακό ποδόσφαιρο, «έφυγε» ο Άγγελος Αναστασόπουλος

Την απώλεια του Άγγελου Αναστασόπουλου θρηνούν στο Ηλειακό ποδόσφαιρο και την Ηλεία. Πρόκειται για τον επί σειρά ετών ηγέτη του, επί δυο δεκαετίες πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας, του οποίου το όνομα φέρει το Ενωσιακό γήπεδο στη Σπιάντζα.

Έφυγε από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ηλείας και όχι μόνο, καθώς ο Άγγελος Αναστασόπουλος, εκτός των άλλων, είχε διατελέσει μέλος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, επικεφαλής της επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας και πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Υπήρξε ιστορικό μέλος του Αστέρα Αμαλιάδας, έχοντας διατελέσει στο Δ.Σ. κατά τη μεγαλύτερη διάκριση του συλλόγου, πριν ασχοληθεί με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου. Υπήρξε ενεργό μέλος της διοίκησης στις δυο πορείες ανόδων προς τη Β’ Εθνική, το 1971 και το 2016, πριν αποσυρθεί οριστικά από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα το 2017.

πηγή: ilia.news

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments