Περιορίστηκαν άμεσα και τα τρία μέτωπα στη Λάρισα – Σε επιφυλακή δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Oι Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων θα παραμείνουν σε επιφυλακή για τις επόμενες ημέρες.

Λάρισα

Στην άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας προχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων, υπό τον συντονισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, για τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε τρία σημεία περιοχής ευθύνης του Δήμου, το μεσημέρι της Παρασκευής, 21 Ιουνίου.

Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν: Αρχικά στον δρόμο Λάρισας-Κοζάνης (περίπου στο ύψος του 7ου χλμ), στη συνέχεια στην περιοχή κοντά στον οικισμό της Αμφιθέας, καθώς και σε αγροτική έκταση μεταξύ των οικισμών Λουτρού και Κάστρου.

Στα σημεία βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών-Πρασίνου, κ.Χρήστος Τερζούδης, Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων-Δημοτικής Αστυνομίας, κ.Ευάγγελος Παπαλέξης, Καθαριότητας-Ανακύκλωσης, κ.Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, κ.Γιώργος Ζιαράγκας και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, κ.Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, ενώ στο Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας μετέβη ο αναπληρωτής Δήμαρχος, κ.Κωνσταντίνος Καλαμπαλίκης. Παράλληλα, στα σημεία βρίσκονταν και υπηρεσιακά στελέχη των Διευθύνσεων Καθαριότητας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων, καθώς και της ΔΕΥΑΛ.

Υπό τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, οι υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων διέθεσαν υδροφόρα οχήματα, καθώς και εκσκαπτικά μηχανήματα, για τον ανεφοδιασμό των πυροσβεστικών οχημάτων και τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών. Να σημειωθεί ότι οι Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων θα παραμείνουν σε επιφυλακή για τις επόμενες ημέρες.

Λάρισα

 

Λάρισα

 

Λάρισα

Πηγή: ertnews

Διαβάστε επίσης:

 

Μεγάλη φωτιά στην Τριταία Ερυμάνθου – Μπαρής: «Κάηκαν σπίτια και στάβλοι» – 15χλμ το μέτωπο ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά στην Ηλεία: Ένας νεκρός στη φωτιά της Μυρτιάς

Που επιλέγουν να πάνε διακοπές και γιατί οι Πατρινοί, υπεύθυνοι ταξιδιωτικών πρακτορείων στην «Π»

Πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά το κάρφωσε στη σύζυγό του 12 φορές ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Φωτιές σε Μεγαλόπολη, Αργολίδα και Κεφαλονιά – 45 μέτωπα σε όλη τη χώρα