Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Κάρι Αν Φλέμινγκ
Ο Τζιμ Μπίβερ, ο συμπρωταγωνιστής της στο «Supernatural», επιβεβαίωσε στο Variety ότι η ηθοποιός έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του καρκίνου στο Σίδνεϊ της Βρετανικής Κολομβίας
Στα 51 της χρόνια «έφυγε» από τη ζωή η Καναδή ηθοποιός, Κάρι Αν Φλέμινγκ, η γνωστή έγινε γνωστή και στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Supernatural».
Η Γκουίνεθ Πάλτροου βγάζει σε δημοπρασία σχεδόν 300 προσωπικά της αντικείμενα
Πέθανε μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Μάλιστα, ο Τζιμ Μπίβερ, ο συμπρωταγωνιστής της στο «Supernatural», επιβεβαίωσε στο Variety ότι η ηθοποιός έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του καρκίνου στο Σίδνεϊ της Βρετανικής Κολομβίας.
Η Κάρι Αν Φλέμινγκ γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1974 στο Ντίγκμπι της Νέας Σκωτίας. Αργότερα φοίτησε στο Λύκειο Mount Douglas στη Βικτώρια της Βρετανικής Κολομβίας και σπούδασε θέατρο στο Kaleidoscope Theatre και στην Kidco Theatre Dance Company στην ίδια πόλη.
Έπειτα μπήκε στον κινηματογράφο και την τηλεόραση με έναν ρόλο στο «Viper» και στο «Happy Gilmore» του Άνταμ Σάντλερ.
Συνέχισε να παίζει σε μικρούς ρόλους πριν ο σκηνοθέτης Ντάριο Αρτζέντο την προσλάβει για την παράστασή του «Masters of Horror» το 2005. Η Κάρι Αν Φλέμινγκ υποδύθηκε μια παραμορφωμένη γυναίκα με κανιβαλιστικές τάσεις στο ομώνυμο επεισόδιο της, «Jenifer». Έκανε εμφανίσεις σε διάφορες σειρές τρόμου, όπως το «The Tooth Fairy» και το «Bloodsuckers».
Στη συνέχεια πήρε μέρος στη δημοφιλή δραματική σειρά τρόμου του CW, «Supernatural» ως Κάρεν Σίνγκερ, σύζυγος του πρωταγωνιστή Μπόμπι Σίνγκερ, τον οποίο υποδύθηκε ο Τζιμ Μπίβερ.
Αργότερα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική ταινία του 2015 «The Unauthorized Full House Story», η οποία ακολούθησε τα παρασκήνια των γυρισμάτων της επιτυχημένης κωμικής σειράς.
Πιο πρόσφατα, κράτησε για πέντε σεζόν τον ρόλο της Κάντι Μπέικερ στο “iZombie” του CW.
Η Κάρι Αν Φλέμινγκ εμφανίστηκε επίσης σε αρκετές θεατρικές παραγωγές της Βρετανικής Κολομβίας, όπως οι «Noises Off», «Romeo and Juliet», «Steel Magnolias» και «Fame».
Η Φλέμινγκ άφησε πίσω της μία κόρη, την Μάνταλιν Ρόουζ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ξεσήκωσε την Πάτρα η Ιουλία Καλλιμάνη ΒΙΝΤΕΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Παγκόσμιοι ρυθμοί με τον John Digweed στην Παραλία Άκολης ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
