Πέτρος Κόκκαλης στην «Π»: Ωρα πολιτικής ενηλικίωσης – Απόψε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας θα μιλήσει το απόγευμα ο ευρωβουλευτής, Πέτρος Κόκκαλης.

Πέτρος Κόκκαλης στην «Π»: Ωρα πολιτικής ενηλικίωσης - Απόψε σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης που θα γίνει στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου στις 7 το απόγευμα.

Θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας είναι η «Πράσινη Μετάβαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», όπου θα παρέμβουν το μέλος της ΟΙΚΙΠΑ Γιώργος Κανέλλης και ο συντονιστής της παράταξης «Ωρα Πατρών» Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Η «Π» ζήτησε από τον Πέτρο Κόκκαλη μια δήλωση για την αποψινή εκδήλωση, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις ενόψει των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Με μεγάλη χαρά δέχθηκα την πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για να συζητήσουμε με περισσότερο κόσμο ζητήματα σχετικά με την αυτοδιοίκηση και την πράσινη μετάβαση. Πρόκειται για μία συζήτηση που την έχουμε ανοίξει, προσκαλώντας αυτοδιοικητικούς παράγοντες από όλη τη χώρα στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε για να αποκτούν πρόσβαση οι Ελληνες στις πληροφορίες γύρω από τον τρόπο λειτουργίας της σύγχρονης αυτοδιοίκησης» ανέφερε ο ευρωβουλευτής και συνέχισε σχετικά με τις εκλογές:

«Εχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία για πολιτική αλλαγή και να περάσουμε από τις κυβερνήσεις της αλαζονείας και της αυτοδυναμίας, σε κυβερνήσεις συνεργασίας, ώστε να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να βρούμε τους τρόπους που θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης έχουν ενηλικιωθεί πολιτικά και εφαρμόζουν την απλή αναλογική. Εχει έρθει η ώρα και για την Ελλάδα».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ